Український застосунок Headway переміг у міжнародному дизайн-конкурсі

Мобільний додаток української EdTech-компанії Headway переміг у міжнародному конкурсі Novum Design Award. Ілюстрації застосунку стали найкращими у світі в категорії Digital Art and Graphic Design.

Ілюстрації Headway

Застосунок Headway допомагає розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту. У ньому зібрані щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі, а також 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів. Колекція ілюстрацій у застосунку складається з майже 1 500 обкладинок для самарі в унікальному стилі.

Ілюстрації Headway

«Перемога у глобальному конкурсі вкотре доводить, що українці багато в чому найкращі у світі. Пишаюсь нашою командою та тим, що ми продовжуємо працювати, допомагати країні та отримувати світові нагороди. Впевнений, що попереду ще багато звершень та перемог», — коментує СЕО та засновник Headway Антон Павловський.

Ілюстрації Headway

The Novum Design Awards — це провідний міжнародний конкурс дизайну та сертифікат досконалості, який пропонує міжнародне визнання в 10 категоріях, включаючи Architectural Design, Interior Design, Digital Art and Graphic Design.

Журі оцінювало та перевіряло всі надіслані роботи за такими критеріями як якість, технічна відповідність та автентифікація дизайнів.

Ілюстрації Headway

«Headway поєднує технології та мистецтво. Ми досліджуємо книги, а потім знаходимо метафори на основі сучасних культурних течій, щоб зобразити їхні ключові ідеї. Кожна ілюстрація на 100% унікальна й відповідає потребам користувачів та нашій місії — нові знання у задоволення», — говорить product illustrator у Headway Поліна Гонта.

Ілюстрації Headway

Про компанію

Headway — IT-компанія, що створює EdTech-продукти.

Компанію створили у 2019 році. За 3 роки вона зросла з 3 до 150 людей у команді та відкрила офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні.

Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі. Основний — застосунок Headway app. Його завантажили понад 12 млн користувачів у світі, а Apple регулярно виводить додаток у свої топи в сторах 140+ країн.

1097
Headway
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно