Український застосунок запускає промо України через книги: долучитись може кожен

Український застосунок з коротким змістом книг Headway запускає проєкт з популяризації українських авторів у світі «Зростай з Україною» #GrowWithUkraine. Протягом року — 30-ї річниці Незалежності України — у додатку з’являться перекази та головні ідеї 30 книг, написаних українцями. Долучитись до вибору видань може кожен через голосування списку чи залишивши рекомендацію.

Команда розробників, райтерів, редакторів та акторів озвучування створять самарі книг, виданих в Україні з моменту відновлення її незалежності. Контент буде доступний користувачам застосунку Headway з усього світу англійською та іспанською мовами у текстовому та аудіо- форматах. Мета — популяризувати сучасну українську літературу у світі та допомогти людям з різних куточків планети розвиватися з її допомогою. Адже додатком користується понад 7 млн. користувачів зі 140 країн світу, зокрема США, Британії, Індії та Канади.

Українці створюють унікальні продукти та проєкти, пишуть дивовижні книги. Ми хочемо, аби більше людей у світі дізнавались про Україну через українських авторів та навчались завдяки їхнім ідеям. 

СЕО Headway, Антон Павловський

Headway — це освітній застосунок, який дозволяє прочитати чи прослухати книгу за 15 хвилин. Він є лідером світу у ніші самарі за кількістю завантажень. У додатку зібрані короткий зміст та інсайти 1000+ нон-фікшн видань англійською та іспанською мовами. У середньому до нього приєднується близько 500 тисяч користувачів щомісяця.

Довідка

Headway — EdTech стартап, що входить до екосистеми міжнародного ІТ-холдингу Genesis та є одним з її найбільш швидкозростаючих бізнесів. Основний продукт Headway — застосунок №1 у світі за кількістю завантажень у ніші книжкових самарі. У ньому зосереджені 1000+ нон-фікшн книжок про бізнес, лідерство, психологію та мотивацію, а також картки з ключовими інсайтами та ідеями з книг для інтервального повторення. За два роки застосунок завантажили понад 7 млн користувачів у світі. Apple та Google регулярно виводить додаток у свої топи “App Of the Day”, New App We Love” та інші в сторах 140+ країн. Щомісяця Headway завантажують близько 500 тисяч людей у світі.

820
Headway
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно