Укрзалізниця та Київський Креативний Клуб запустили ASMR поїзд

За останні декілька місяців українці як ніколи стали цінувати можливість подорожувати і вже не можуть дочекатись, коли знову відкриється залізниця. А ще за цей час у всіх накопичилось багато стресу та погіршився сон.

Тому поки рух поїздів ще не відновлено Київський Креативний Клуб та Укрзалізниця запустили віртуальний ASMR поїзд. Тепер кожен може у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, послухати магічні чух-чухи, залипнути у вікно і пофантазувати про майбутні мандрівки. А любителі спати у поїзді можуть вмикати його на фон перед сном як колискову і релаксувати.

Про кінцеві результати говорити ще зарано, але за добу з публікації тізеру у соцмережах новина сама собою розлетілась вже більш ніж на 40 видань в Україні та за її межами. Серед них: ТСН, Бабель, БЖ, Українська правда, 34 Travel, 112 телеканал та інші. Також ASMR потяг потрапив до популярного українського телеграм каналу з мемами та у безліч груп в соцмережах.

Тізер проекту з шепотом провідника можна переглянути на сторінці Укрзалізниці у Facebook:

Ця ідея з’явилась ще давно, але у більш жартівливій формі. Коли я зрозумів, що її можна трансформувати у соціально значущий проект, одразу вирішив написати в Укрзалізницю.

Що відбувалось далі заслуговує окремої історії. Скажу тільки, що коли в державній компанії працюють такі молоді та прогресивні люди — це справді круто.

А ще я хочу окремо подякувати Алісі Меженській за поради та підтримку та Катерині Ермоленко за камеру

Віктор Синьков — автор проекту та засновник Київського Креативного Клубу



1261
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно