Unconference #12: неконференція для апгрейду бізнесу

27 березня вже вдванадцяте відбудеться Unconference — онлайн-івент для всіх, хто хоче дати поштовх бізнесу зсередини та перейняти досвід експертів, які ведуть команди до успіху.

У назві Unconference вже криється незвичайний формат проєкту. Це не типова конференція, вона не передбачає строгої програми: список доповідей та дискусій фіналізуватиметься на місці, у фасилітаційному форматі Open Space Technology. Кожен охочий може запропонувати тему — і якщо вона знайде свого шанувальника, то буде додана до адженди.

Сама подія складається з трьох потоків: кейси, інструменти та ідеї. Організатори вже розсекретили деякі теми Unconference #12. Серед них кейси впровадження змін, лідерство та self-care, agile-інструменти та ідеї для розвитку бізнесу. Внести свою пропозицію можна до самісінького початку заходу.

Наразі до івенту долучились спікери з України, Латвії та Германії. Захід проходитиме вже традиційно в онлайні. Всі учасники зустрінуться у Zoom, де зможуть не тільки послухати виступи спікерів, але й приєднатися до обговорення. Для відвідувачів передбачено декілька ролей:

  • Учасник. Ця роль підійде всім, хто бажає послухати думки експертів та взяти участь в обговоренні.
  • Доповідач. Це роль для експертів, які бажають виступити на івенті. Для цього потрібно заздалегідь обрати тему та заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/KkYSQ2L
  • Track leader. Роль для тих, хто готовий стати модератором або фасилітатором дискусії на цікаву для них тему.

Організатор івенту — консалтингова агенція agiledrive, яка вже 3 роки допомагає бізнесу трансформуватись. Серед клієнтів компанії Vodafone, «УкрСибБанк», Borjomi, лінія магазинів EVA, British American Tobacco, креативна агенція banda та інші.

Вартість квитка залежить від обраного формату:

  • участь в онлайн-івенті (без відеозапису) — 550 грн;
  • участь в онлайн-івенті та записи виступів — 750 грн;
  • лише записи виступів — 350 грн.

Кількість учасників обмежена. Реєстрація за посиланням:

http://agile-drive.com/unconference12

524
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно