UNIT.City разом з TechUkraine організовує семінар з міжнародного піару в tech індустрії

В часи, коли кожен день може трапитися щось нове, невизначене, незрозуміле, не завжди вдається самостійно знайти вихід та рішення. Саме в такі моменти цінність спілкування і нетворкінгу стає максимальною.

Саме тому UNIT.City разом з TechUkraine проводить семінар з міжнародного піару в tech індустрії.

Дізнайтесь практичний досвід успішних кейсів та помилок у розробці та втіленні PR-комунікацій за кордоном для технологічних проєктів. Почуйте про тренди та нові реалії роботи із журналістами та міжнародними виданнями в часи COVID-19.

Серед спікерів: Юлія Петрик, PR & Comms Lead в MacPaw, Амірсан Роберто, венчурний інвестор, засновник глобальної сітки з комунікації SINOFY.studio на ринках Азії, Ніна Кульчевич, керівна партнерка SINOFY.studio на ринках Східної Європи (Україна, Білорусь, Молдова), Верослава Новосільна, СEO SLOVA Tech PR, Co-founder WTECH, Наталія Вєрємєєва, директорка TechUkraine. Модератор події — Ірина Новікова, TechUkraine.

У програмі мова йтиме про:

  • роботу з західними tech media сьогодні: що змінилося та чого чекати,
  • міжнародний PR: від США до Сингапуру, від Німеччини до Японії,
  • як виходити на ринки Азії та Китаю.

Подія буде цікавою PR-менеджерам технологічних компаній та стартапів, власникам і топ-менеджерам стартапів та технологічних компаній, учасникам інноваційних екосистем. 

International PR в TECH індустрії відбудеться 13 травня з 10:00 до 14:00 у змішаному форматі — в онлайн та офлайн. Кількість учасників обмежена: до 30-50 в офлайн, та 50-100 в онлайн.

Довідка

TechUkraine — платформа, метою якої є посилення української технологічної екосистеми, об'єднання ключових гравців на національному рівні та промоція за кордоном. Наша місія – спільними зусиллями зробити Україну однією з провідних технологічних країн у світі.

876
TechUkraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно