UNIT.City запустив серію безкоштовних освітніх проектів: #VirtualOpenDays, ANTI VIRAL, UNIT.Knowledge Base та “Mayak Innovatsiy” з Домініком Піоте

Чотири нові проекти покликані об'єднувати людей, що залишаються вдома, роблячи важливі знання доступними та відкриваючи світ нових можливостей віртуальної взаємодії!

#VirtualOpenDays

Серія публікацій стала віртуальним аналогом звичних днів відкритих дверей. Під час цифрової подорожі підписники ознайомляться з:

● Історією місця, де зараз живе UNIT.City (тут раніше був мотоциклетний завод, де комплектувались мотоцикли BMW!).

● Людьми, які вдихнули життя в проект та продовжують розвивати його.

● Інноваційним кафе, де бургери готуються на зеленій енергетиці.

● UNIT.Factory та дізнаються про програму ucode. Сьогодні це єдиний в Україні заклад, що використовує інноваційний метод навчання Peer-to-Peer (P2P).

● Корпусами, де працюють 4 лабораторії, 3 акселератори, 8 акселераційних програм, 110 компаній-резидентів та 2 єдинороги (стартапи, що оцінюються в $1 млрд. та більше).

ANTI VIRAL

Платформа відкрита для всіх освітніх вебінарів: кожен спікер може запропонувати свою тему до розкриття. До проекту залучені провідні мислителі та діячі сучасності, представники академічних кіл, управлінці, люди мистецтва.

Вебінари заплановані кожного буднього дня до кінця квітня. В них буде розкрито безліч важливих та цікавих тем з наступними спікерами:

● Антоном Мартиновим – видавцем, бізнесменом, екс-співвласником "Нашого формату", засновником проекту "Лабораторія" з темою “Використай карантин на повну”.

● Кирилом Бондарем – партнером та фінансовим директором UDP Renewables, фінансовим директором UNIT.City. Тема: “Історія фінансових криз. Уроки і можливості”.

● Романом Ремеєвим – старшим сомельє Good Wine. Тема: “Як отримувати задоволення від вина”.

● Ольгою Роєнко та її командою Royenko Agency. Тема: “Нахіба бізнесу креатив?”.


UNIT.Knowledge Base

Запис більше, ніж 200 подій в UNIT.City, тепер у відкритому доступі! База знань включає матеріали на теми логістики і SaaS, продажів, маркетингу, запуску стартапів, розробки для VR та АІ. Тут також записи подій для прогресивних WoManagers і креативних індустрій.

“Наша команда експериментувала та об’єднувала різні теми і напрямки, залучаючи топових спікерів. В UNIT.Knowledge Base ми будемо ділитися досвідом цих подій. Поступово база буде розширюватись, накопичуючи нові знання”, ー зазначила Олена Міджак, продюсер подій UNIT.City.

Mayak Innovatsiy з Домініком Піоте

Домінік Піоте, СЕО UNIT.City, запускає подкаст «Mayak Innovatsiy».

Він буде освітлювати українські та світові технологічні новини, події, а також приймати гостей з числа найвпливовіших представників галузі.

Першим гостем стала Наталія Микольска – юристка, екс-заступниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України, засновниця платформи SheExports та Центру Trade+ у Київській школі економіки. Прослухати перший та подальші випуски буде можливо безкоштовно на Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, Pocket Casts.

З усіма проектами можна ознайомитись за посиланнями нижче:

#VitrualOpenDays – https://www.facebook.com/unit.city/

ANTI VIRAL –  https://www.youtube.com/watch?v=KhK4mJCW6EI&list=PLWucOOqkR_8jwySb0pAiBIMVue3cRQHVc

UNIT.Knowledge Base – https://unit.city/unit-knowledge-base/

Mayak Innovatsiy – https://unit.city/unit-podcast/

746
UNIT.City
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно