В Києві з'явиться представництво міжнародного жіночого ком'юніті WomenTech Network

Ком'юніті сприяє гендерному різноманіттю в галузі технологій та поєднує жінок з провідними компаніями та стартапами. Найближчою подією ком'юніті стане глобальна конференція WomenTech Global Conference, що пройде з 7 по 11 червня 2021 року; ексклюзивним партнером спільноти WomenTech Network в Києві стала ІТ-компанія Innovecs.


Про ком'юніті

WomenTech Network — це міжнародна спільнота, що сприяє гендерному різноманіттю в галузі технологій та поєднує таланти з провідними компаніями та стартапами, які цінують соціокультурне різноманіття та інклюзію, а також прагнуть створювати культуру приналежності до компанії з боку персоналу. З 2018 року ком'юніті об'єднує більше 100 тис. технічних експерток з усього світу, в тому числі 5 тис. амбасадорок з 137 країн.

Ком'юніті має на меті розширення можливостей для талановитих та мотивованих жінок у галузі технологій через розвиток лідерських якостей, професійний ріст, наставництво та проведення мережевих заходів. Один з таких заходів — глобальна щорічна онлайн-конференція WomenTech Global Conference, яка відбудеться вже у червні.

Про конференцію

Подія транслюватиметься онлайн у 6 часових поясах, а більше ніж 500 спікерок ділитимуться експертизою та знаннями з учасницями впродовж 5 днів. Серед спікерок конференції — представниці Google, Tesla, Amazon, Microsoft та IBM. Квитки на подію є у продажу, втім, отримати їх можна і через спеціальну стипендіальну програму, заповнивши анкету за посиланням. Отримати знижку та запрошення можна також через локальних партнерів спільноти.

Крім щорічних конференцій, ком'юніті також організує локальні мітапи для нетворкінгу і кар'єрних можливостей, та Women Tech Global Awards — віртуальні церемонії відзнаки найуспішніших жінок у галузі технологій. Учасниці WomenTech Network мають доступ до закритого чату та безплатної менторської програми, що розпочнеться влітку 2021 року.

Про партнера в Україні

Ексклюзивним партнером ком'юніті WomenTech Network в Києві стала ІТ-компанія Innovecs. Крім офіційного представництва WomenTech Kyiv, партнерство також передбачає статус національного ком'юніті-партнера та право на проведення регіональних подій в рамках діяльності спільноти, на кшталт конференцій, вебінарів та мітапів в просторі InnoHub.

«Разом з WomenTech Network ми націлені надати українським жінкам більше можливостей для розвитку в ІТ на глобальному рівні. Нетворкінг під час конференцій, менторство, кар'єрні консультації та щоденне спілкування в міжнародному ком'юніті — все це сприяє гендерній рівності в цій сфері», 

— коментує Тетяна Желтомирська, Chief Marketing & Experience Officer в Innovecs.

«В Innovecs жінки становлять 29% від загальної кількості консультантів, з якими ми співпрацюємо. Це на 6% більше кількості спеціалісток в українській ІТ-індустрії за оцінками 2020 року, і цей показник поступово зростає. В топменеджменті компанії частина жінок ще більша — 47%. Ці позитивні зміни надихають нас на нові ініціативи для жінок в технологіях, і партнерство з WomenTech Network — одна з них», 

— ділиться Тетяна.

«Ми раді розширити нашу глобальну мережу новим представництвом в Києві, який ми за правом вважаємо одним з найбільш швидкозростаючих технологічних міст та стартап-центрів Європи», 

— говорить Анна Радуловські, СЕО та засновниця WomenTech Network.

«Наша команда із задоволенням привітає нових учасниць ком'юніті під час конференції WomenTech Global Conference у червні цього року», 

— додає Анна.

100% зборів від проведення заходів ком'юніті WomenTech Network передається на користь Coding Girls, глобальній платформі та гендерно-нейтральній організації, що сприяє збільшенню присутності дівчат та жінок у сфері технологій та підприємництва.

Як приєднатися?

Приєднатися до ком'юніті, заповнивши вступну анкету, можна за посиланням. Деталі глобальних подій, новин та оновлень доступні на сайті спільноти, а також у соцмережах LinkedIn та Facebook. Компанії, що зацікавлені у партнерстві з WomenTech Kyiv та підтримці локальних заходів спільноти, можуть звернутися за адресою office@womentech.net

Про WomenTech Network

WomenTech Network — це найбільша у світі спільнота для жінок у галузі технологій, в якій представлено понад 5000 амбасадорок з 137 країн. Починаючи з 2018 року, ком'юніті об'єднує +100 000 технічних експерток з усього світу. Спільнота прагне збільшити гендерне різноманіття на робочих місцях, щоб підвищити рівноправність у всіх сферах, включаючи кар'єрний ріст та оплату праці. Місія ком'юніті — розширити можливості для талановитих та мотивованих жінок у галузі технологій через розвиток лідерських якостей, професійний ріст, наставництво та проведення мережевих заходів.

Про Innovecs

Innovecs — це глобальна компанія з розробки програмного забезпечення з офісами у США, Великій Британії, Австралії, Ізраїлі та Україні. Компанія спеціалізується на наданні ІТ-послуг у сферах постачання та логістики, роздрібної торгівлі та електронної комерції, охорони здоров’я, медіа та реклами, фінтеку, ігор та розваг. Innovecs входить до списку Inc. 5000 — підприємств США, що демонструють найшвидші темпи розвитку, а також відзначена в рейтингу Global Outsourcing 100® та рейтингу найкращих українських IT-роботодавців за версією DOU.

1795
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно