В Україні проходить благодійний проєкт «Подаруйте свято Ба та Ді»

В його рамках українці можуть підтримати самотніх бабусь і дідусів та «підвісити» для них святковий набір продуктів. Це продовження соціальної ініціативи допомоги літнім людям від компаній ROZETKA, Нова пошта та благодійного фонду «Життєлюб» за підтримки міських адміністрацій.

«Пів року тому на початку карантину ми запустили проєкт “Замовте продукти для Ба та Ді”. Усього за два місяці було підвішено понад 60 000 продуктових наборів, які вирушили в міста та села України, — коментує Владислав Чечоткін, співзасновник і CEO ROZETKA. — Напередодні свят ми вирішили відновити цю благодійну ініціативу і подарувати Новий рік тим, хто на нього навіть не чекає».

Кожен охочий може оплатити новорічний продуктовий набір вартістю 250 грн на сайті ROZETKA. Ритейлер оформляє замовлення та постачає продукти за собівартістю. Благодійний фонд «Життєлюб» розподіляє набори серед соціальних служб по всій країні. Нова пошта формує посилки та доставляє їх у міста, а далі команди соцпрацівників та волонтери розвозять набори до дверей самотніх Ба й Ді.

«Вже пів року ми не бачилися з нашими Ба та Ді особисто, але весь час карантину ми на зв’язку — продовжуємо допомагати їм у Києві, — коментує співзасновник благодійного фонду «Життєлюб» Гарік Корогодський. — Раді перезапустити проєкт національного масштабу, тому що для нас це можливість дотягнутися до життєлюбів з усієї України. Адже чужих Ба та Ді не буває».

Комунікаційним супроводом проєкту займається команда Gres Todorchuk.

«Ми розуміємо, наскільки важливо Ба і Ді відчути тепло та турботу. Тому з кожним набором ми відправляємо листівку з привітанням та дитячими малюнками від українців. Ми збираємо їх у відкритій форміТож кожен може цілком безпечно привітати бабусь та дідусів, — ділиться Олександр Тодорчук, співззасновник Gres Todorchuk. — Долучайтеся до ініціативи! Адже кожен "підвішений" пакет — це ще одне зігріте нашою турботою серце самотньої бабусі або дідуся».

Долучитися до ініціативи може також будь-яка українська компанія, «підвісивши» комфортну кількість новорічних наборів для пенсіонерів. 

1058
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно