В Україні проходить масштабний конкурс для дизайнерів з призовим фондом понад 100 000 грн

Платформа CASES за підтримки генерального партнера Parimatch Ukraine проведе головне змагання графічних дизайнерів цієї осені — CASES: Design Challenge. Мета — популяризація дизайну в Україні та сприяння виявленню і розвитку талантів.

На відміну від значної кількості конкурсів для дизайнерів, участь в CASES: Design Challenge — безкоштовна, а подати заявку може кожен бажаючий віком від 21 року на сайті конкурсу. Ключові вимоги — мати релевантне темі конкурсу портфоліо та бути готовим виконувати завдання індивідуально.

Зараз є очевидним значний дефіцит талановитих кадрів середньої ланки в Україні, і дизайнери не виключення. Власне, ключовим завдання цього конкурсу — саме виявлення талантів. Ну, і звісно, популяризація галузі дизайну в Україні. 

Анатолій Попель, автор проєкту та засновник платформи CASES

В межах конкурсу дизайнери матимуть створити ключовий образ та серію концептуальних матеріалів з його використанням — цифрові матеріали для соцмереж, брендовану продукцію та фотозону.

У кожного учасника буде можливість, на свій розсуд, обрати один з трьох брифів:

  1. Кампанія до матчу за участі футбольного клубу «Шахтар». До речі, для конкурсу клуб надає офіційний фотосток.
  2. Бриф «Амбітна команда», в межах якого дизайнери матимуть нагоду створити брендовані матеріали для представлення команди та корпоративної культури Parimatch на конференціях.
  3. Бриф «Let's Play», присвячений темі кіберспорту.

На кожному кроці змагання, організатори спиратимуться на експертну думку журі, до складу якого увійшли:

  • Дмитро Кліщик, CEO і креативний директор Ossome,
  • Марія Шаталова, design operational lead в Parimatch Ukraine,
  • Ірина Павлова, артдиректорка у креативній агенції Postmen,
  • Марія Омельчук, співзасновниця і креативна директорка в брендинговій агенції Galagan,
  • Катерина Гнідаш, артдиректорка у Wideworks,
  • Катерина Лебідь, артдиректорка в брендинговій агенції iden.team.

Передбачаються десять фіналістів, і три місця з грошовим фондом. Всі десять фіналістів отримають спеціальні призи від видавництва ArtHuss та партнера заходу Depositphotos.

Призовий фонд конкурсу — 100 000 грн. Переможець, за вирахунком податків, отримає 65 000 грн. Дизайнери, що обіймуть друге та третє місце отримають 27 000 грн і 13 500 грн відповідно.

Подати анкету на участь можна до 30 вересня. Безпосереднє виконання конкурсних робіт відбуватиметься заочно з 1 по 7 жовтня. З надісланих робіт журі конкурсу обере 10 фіналістів, які будуть захищати свої роботи наживо на грандіозному фіналі, що відбуватиметься в інноваційному івент-просторі PMHUB 16 жовтня, з безкоштовною онлайн-трансляцією для кожного, хто цікавиться дизайном.

CASES: Design Challenge підтримують MEGOGO, Depositphotos, Wacom, European Design School, ArtHuss, Work.ua.

Інформаційну підтримку забезпечують Vector, Mind, MMR, Na chasi, Say Hi, Продизайн, CreativityUA, DOU, Netpeak, Wtech, WebPromoExperts.

651
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно