В Україні проведуть перший інста-мітинг за тварин

В останні вихідні вересня гуманістичний рух UAnimals запрошує українців виходити на незвичний мітинг, що пройде в Instagram. 25-27 вересня зоозахисники та усі бажаючі завдяки новітнім технологіям зможуть виступити за заборону цирків із тваринами, хутрових ферм та дослідів на тваринах.

Учасники акції привернуть увагу суспільства до болючих проблем, а також закличуть депутатів прийняти законопроєкти про заборону хутрових ферм, цирків з тваринами, а також покласти край тестуванню косметики на тваринах та іншої жорстокості.

Через карантин ми не можемо вийти на звичайний мітинг і привернути увагу суспільства до важливих проблем. Втім ми не готові мовчати і завдяки першому інста-мітингу разом закличемо владу прийняти важливі гуманістичні рішення.

засновник UAnimals Олександр Тодорчук

Проведення першого інста-мітингу активісти відбудеться з елементами альтернативної реальності у колаборації зі студією FFFACE.ME, що спеціалізується на створенні Instagram фільтрів/масок. Для участі бажаючим необхідно створити фото чи відео з гаслом-фільтром та відмітити аккаунт @uanimals.official в Instagram.

View this post on Instagram

Перший інста-мітинг за тварин! Прямо зараз і всі вихідні запрошуємо вас виходити на віртуальний мітинг за тварин. Жоден карантин не змусить гуманність мовчати і зараз ми разом можемо закликати суспільство і владу заборонити цирки з тваринами, хутрові ферми та інші катівні. Проведення першого інста-мітингу ми проведемо з елементами альтернативної реальності у колаборації зі студією @ffface.me, що спеціалізується на створенні Instagram фільтрів/масок. Для участі бажаючим необхідно створити фото чи відео з гаслом-фільтром в окремій закладці на нашій сторінці та відмітити аккаунт @uanimals.official в Instagram. #uanimals #fffaceme #циркбезтварин #кривавежлобство Нагадаємо, 3 жовтня, гуманістичний рух UAnimals проведе Всеукраїнський марш за тварин, який через пандемію вперше відбудеться завдяки штучному інтелекту.

A post shared by UAnimals (@uanimals.official) on

«Ми взяли участь в проекті, тому що наша компанія виступає за мирну протидію будь-яким формам насильства» — коментує співзасновник FFFACE.ME Дмитро Корнілов. — «Ми переконані, що насильство по відношенню до тварин є таким же неприйнятним, як і по відношенню до людей. Ми розуміємо, що в епоху digital і пост-ковід наш AR-інструмент є одним з найефективніших для об’єднання спільноти у digital та донесення цієї гуманістичної позиції».

Джерело: прес-реліз

748
CASES
Україна, Київ
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд