В Україні стартувала онлайн-виставка, створена за мотивами фільму «З любов’ю, Вінсент»

«З Любов’ю, Вінсент» — британсько-польський кінопроєкт про життя нідерландського художника Вінсента Ван Гога, повністю намальований фарбами. 

Автори кінопроєкту, студія BreakThruFilms разом з представниками кінокомпанії УКРКІНО, презентують першу в Україні онлайн-виставку, присвячену процесу створення фільму, а не готовому продукту.

Виставка «Малюємо фільм: З Любов’ю, Вінсент» складається з 8 тематичних блоків: на прикладі картин та інтерактивних об’єктів можна побачити складну процедуру поєднання класичного живопису та сучасних технологій.

Вперше ми презентували виставку в Сеулі. Це був великий успіх. А в Нідерландах, якщо мені не зраджує пам’ять, менш ніж за 3 місяці виставку відвідало близько 70 000 людей. А тепер ми колаборуємося з Україною та показуємо виставку у новому форматі — онлайн, звісно, вона дещо відрізнятиметься від оригінальної виставки, проте ви все ж матимете змогу побачити картини, які стали основою фільму «З Любов’ю, Вінсент», а також більше дізнатися про наш новий проєкт.

Пьотр Домініак, керівник департаменту анімації студії BreakThruFilms

Виставка триватиме у форматі онлайн до кінця 2020 року.

Джерело: Sostav

817
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно