В Україні стартував конкурс молодих режисерів реклами

YO! Directors Awards — це конкурс, який надає режисерам можливість зняти першу рекламну роботу у своє портфоліо. Вперше конкурс пройшов у 2020 році. Зараз оголошено про старт прийому заявок: податися на участь можна до 15 липня.

Серед брендів-учасників, які співпрацюють з конкурсом і стануть реальними клієнтами для молодих режисерів: Samsung, OLX, Henkel.

Місія нашого конкурсу — відкрити нові імена в українському рекламному полі. Знайти яскравих, талановитих молодих кінематографістів, які прагнуть знімати якісну та сучасну рекламу — та дати їм можливість за підтримки YO!DA зняти першу рекламну роботу у своє портфоліо.

йдеться на сайті YO!DA

На різних етапах учасники зможуть попрацювати з українськими продакшнами, пройти менторський курс у Kyiv Academy of Media Arts та отримати грант у розмірі $2 500 на зйомку власної реклами.

До складу журі конкурсу ввійшли — режисери Марк Вілкінс, Наталка Ворожбит та Антоніо Лукіч, співзасновниця Kyiv Academy of Media Arts Анна Вовк, режисер монтажу Юрій Резніченко, креативний директор Banda Олексій Дивисенко, сценарист та режисер Павло Остріков, продюсер та співвласник продакшну Toy Pictures Дмитро Суханов.

Взяти участь можуть всі бажаючі від 23 до 35 років, які не мають попереднього досвіду у режисерстві та зйомках реклами. Дізнатися детальніше про умови та зареєструватися можна на сайті проєкту.

Джерело: DTF MAGAZINE

905
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно