В Україні створили англомовний репозиторій правди про війну та силу України #WeAreUkraine

В Україні запустили репозиторій правди про війну та силу України — #WeAreUkraine. Мета — дати розуміння людям у всьому світі: сьогодні майбутнє людства вирішується в Україні.

Проєкт створено командою консалтингової групи One Philosophy та IT компанією Empat за підтримки волонтерів. 

«Україна сьогодні виступає щитом свободи усього світу, який в нашій особі атакувала Росія. Росія не просто брутально забирає шанс на мирне життя чи демократію, вона заперечує наше право на існування. Тому кожна дія кожної людини і організації має значення у цій війні. Коли ми разом транслюємо правду і нашу позицію, ми — непроникна стіна щитів, яка зможе захистити не лише Україну та Європу, а й нарешті створити передумови для справжнього тривалого миру у 21му сторіччі», — відзначає Наталія Попович, засновниця консалтингової групи One Philosophy, яка стала ініціатором проєкту.

Репозиторій містить ключові факти російсько-української війни, підтримки світом України, думки українських та міжнародних лідерів думок, погляди на українську життєстійкість, економіку, культуру, історію та актуальні заклики до дії з посиланням лише на перевірені джерела інформації. 

«Оскільки Росія вторглась в Україну на хиткому фундаменті реінтерпретації історичних фактів та множинної брехні, #WeAreUkraine буде постійно поширювати правду про те, що відбувається в Україні та її контекст, аби разом мобілізувати світову спільноту навколо нашої спільної справи — безпечного майбутнього світу», — зазначає команда проєкту.

Проєкт ведеться англійською мовою. Портал використовує інформацію з офіційних державних веб-ресурсів, інформаційних джерел, сайту ukraine.ua, Українського інституту, виставки Ukraine WOW, проєкту 30ua.info, Українського кризового медіа-центру тощо.

2566
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно