В Україні визначили найкращу рекламну агенцію 2020 року: нею стала [isdgroup]

Агентством 2020 року в Україні визнали [isdgroup]. Це означає, що агенція отримала найвищу суму балів у національних рейтингах креативності та ефективності.

«Дуже приємно, що цього року вперше в історії дві агенції, що займаються проривними соціальними комунікаціями [isdgroup] та Gres Todorchuk очолили п'єдестал найефективніших та найкреативніших агентств України. Gres Todorchuk — найефективніша агенція року, [isdgroup] — агентство 2020 року за підсумком креативності та ефективності. Це свідчить про те, що у 2020 соціальна сфера, розвиток якої і є показником змін в країні, нарешті стала помітною, показала сміливі та проривні проєкти. А креативні комунікації про інклюзію, гендерну рівність, ЛГБТ та важливі законопроєкти були ефективними та мали значний вплив на суспільство», — розповідає СЕО та засновник [isdgroup] Вітя Шкурба, — Подвійно круто, що у 2020 році, коли весь світ перейшов у діджитал, агентство року — повністю про діджитал і цифру».

Проєкти [isdgroup] у 2020:

* Премію “Комунікаційне агентство року” присуджує Всеукраїнська рекламна коаліція. Її отримує те агентство, яке отримало найбільшу суму балів за результатами Національних рейтингів ефективності (Effie Ukraine) та креативності (результати фестивалів Ukrainian Design The Very Best Of, ADC*UA, WOW DONE AWARDS, KIAF).

569
[isdgroup]
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно