В Україні втретє відбудеться HeForShe Congress

1 жовтня в Україні вже втретє пройде HeForShe Congress — подія, яка об’єднує прогресивні бізнеси навколо теми гендерної рівності та недискримінації. Цього року конгрес підніме тему створення рівноцінних можливостей для розвитку в бізнесі.

Компанії, що дотримуються гендерної рівності на 21% прибутковіші та на 35% конкурентоспроможніші*. 41% опитаних працівників і працівниць в Україні визнали, що в процесі спілкування з колегами та колежанками вони помічали певні прояви/сигнали, які могли вказувати на те, що людина потерпає від домашнього насильства.

Ці дані та факти говорять про те, що бізнес вже сьогодні має змінювати корпоративну культуру, аби завтра залишатися сильним гравцем на ринку.

HeForShe Congress 2020 — це 15 спікерів та 5 дискусій:

  • як лідери драйвлять ціннісні зміни в своїх компаніях?
  • чому бізнес має бути safe space?
  • як створити умови для рівноцінного батьківства?
  • чому бізнес має інвестувати в жіночий потенціал?
  • які KPI рівності у бізнесі?
Існує безліч доказів того, що жінки на всіх рівнях, у тому числі у вищому керівництві, роблять бізнес більш стійким, соціально-орієнтованим та екологічним. Це можливість просувати гендерну рівність та сприяти трансформаційним змінам у суспільстві та житті всіх.

Еріка Квапілова, Представниця ООН Жінки в Україні

Керівники StarLightMedia, Ferrexpo Poltava Mining та IT-Integrator розкажуть про епоху конкуренції корпоративних змістів, нове розуміння лідерства та гендерну рівність як сталу цінність. Соціальний ресторан Urban Space 500 та відома IT-компанія поділяться практичним досвідом, як атмосфера прийняття, культура дружнього ставлення, психологічно та фізичного комфорту та безпеки допомагає їх командам бути більш ефективними та ініціативними, скільки вони вкладають часу та коштів у проєкти спрямовані на підтримку добробуту та ментального здоров’я. Разом з Nestle, Deloitte в Україні та Intellias з’ясуємо, як бізнесу допомагати своїм співробітникам та співробітницям бути супер-батьками та залишатися ефективними на роботі. Представники SAP, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та L’Oreal розкажуть про свої програми з розвитку жіночого потенціалу та чому це потрібно бізнесу. Розкриємо практичний досвід про дашборд різноманіття та інклюзивності в Luxoft, шкалу гендерної рівності PricewaterhouseCoopers та дізнаємося за якими показниками слідкує Procter&Gamble.

HeForShe Congress 2020 дасть практичні поради тим бізнесам та менеджерам, які усвідомлюють необхідність зміни корпоративної культури. Компанії також зможуть підписати Women’s Empowerment Principles. WEPs — це 7 принципів для сприяння гендерній рівності та розширенню прав і можливостей жінок на робочому місці, ринку та в громаді. З моменту запуску у 2010 році WEPs підписали понад 3 600 компаній з усього світу, серед них і 5 українських.

Джерело: прес-реліз

Довідка

* Згідно з дослідженнями McKinsey про вплив гендерного різноманіття на ефективність компаній.

Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки — це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін. Рух запустили Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун і Пані посол доброї волі Емма Вотсон 20 вересня 2014 року. Рух HeForShe в Україні реалізується за фінансової підтримки Швеції. 

889
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно