Ваш особистий прогноз на кожен день: MEGOGO запустив аудіогороскоп

Сьогодні на MEGOGO з’явився аудіогороскоп «Це знак». Відтепер щоранку медіасервіс пропонуватиме астрологічні прогнози для 12 знаків зодіаку. Передбачення стануть ідеальним доповненням до ваших ранкових ритуалів: філіжанка кави, медитація, ранкова пробіжка чи дорога на роботу.

Над виробництвом аудіопроєкту працює команда MEGOGO Audio разом із групою астрологічних експертів. Аудіогороскоп «Це знак» буде доступний у мобільному додатку за окремою передплатою «Аудіогороскоп», що знаходиться у профілі користувача в переліку доступних передплат, її вартість складає 29 грн на місяц.

«Ми часто шукаємо знаки, аби наважитись на важливі кроки чи зміни в житті. Та годі чекати на той самий момент – разом із командою астрологів ми створили аудіогороскоп, який даватиме позитивний заряд на цілий день. П’єте каву чи їдете в авто – вмикайте аудіогороскоп, аби дізнатись, що чекає на вас сьогодні. Сподіваюсь, «Це знак» стане вашою традицією і джерелом гарного настрою», — говорить Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

Нові прогнози в аудіогороскопі «Це знак» з’являтимуться щодня о 7:00. Слухати можна у розділі «Аудіо» додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay

737
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно