#вересень_з_книжкою: SODA Creative & Digital почала читацький челендж

Читання — це крутий скіл і нові знання. Так і є, але де знайти час на читання серед палаючих дедлайнів і клієнтських чатів? Агентство SODA Creative & Digital разом із Book Forum в розпочала челендж #вересень_з_книжкою і відтепер офіційно читає на роботі. А ще — запрошує інші українські бізнеси долучатися.

Правила челенджу дуже прості: кожен у команді читає 15 хв на день у рамках робочого дня. Якщо у когось є можливість читати більше, це тільки вітається. Обмежень щодо вибору книжок немає.

«У нас як, і в будь-якій компанії є люди, які читають, і ті, які легше сприймають інформацію в іншому форматі. Для тих, хто любить читати, цей челендж є гарною можливістю робити це систематично, бо є спеціально виділений робочий час. А для тих, хто не дуже полюбляє книжки, — дати читанню другий шанс разом з усією командою.

Ми вже помітили, що читання класно працює, аби перемкнутися з однієї справи на іншу. Можна робити кавабрейк, книгобрейк або і те, і інше. Я вважаю що це круто, бо надихає дочитати все те, що ти давно плануєш. Тепер для цього є окрема задача, і наблизитись до мети легше. Для нас це дуже актуально, бо SODA Creative&Digital має власну бібліотеку і постійно радить членам своєї команди літературу для розвитку. Тепер ми ще й створюємо умови, аби її засвоїти», — розповідає HR-менеджерка SODA Creative & Digital Тетяна Сакач.

Через місяць челенджу команда агентства обговорить, що дав читацький челендж та чи варто його продовжувати.

«Читання — це можливість переключитися, коли все горить і палає. Знайти Ту Саму Ідею, коли немає жодних. Об’єктивно 15 хвилин — це дуже мало. Жоден дедлайн не встигне згоріти. Але дуже часто ми не можемо виділити цей час саме тому, що здається: ну як це, я випаду з комунікації заради книжки? А раптом за ці 15 хв щось станеться? Для мене цей експеримент навіть не про читання. Це про те, наскільки ми керуємо власним часом, наскільки добре нам вдається знайти баланс. І проаналізувати це для мене найцікавіше», — розповідає креативна стратегиня SODA Creative & Digital Галина Танай.

Долучайтесь до челенджу!

Показуйте, що читають у вашій компанії. Діліться вашими книжковими відкриттями! І обов'язково додавайте хештеги #вересень_з_книжкою #27BookForum

А ви читаєте на роботі? 

770
SODA
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно