Viber надає брендам можливість покращити спілкування із клієнтами завдяки новим функціям для бізнес-чатів

Viber продовжує впроваджувати нові функції. Останні оновлення дозволять користувачам легко знаходити важливі повідомлення у бізнес-чаті та відповідати на конкретні повідомлення у діалогах з брендами. 

Так, Viber розширив функцію закріплення повідомлень для бізнес-чатів (Pin-to-top). Тепер користувачі можуть закріпити обране повідомлення у листуванні з компанією. Також можна скористатися нещодавно представленою опцією закріпити цілий ланцюжок угорі списку чатів (як у звичному чаті з друзями). За допомогою функції закріплення повідомлень користувачі матимуть швидкий доступ до будь-якої важливої інформації: від підтвердження бронювання до повідомлення з деталями запису на лабораторний тест.

Крім того, користувачі тепер можуть відповідати на конкретне повідомлення у бізнес-чаті. Це дозволяє користувачам і брендам ефективніше вести діалог і слідкувати за контекстом повідомлень. Наприклад, в активному чаті з магазином із декількома замовленнями клієнт може відповісти на конкретне повідомлення та бути впевненим, що його інформація не буде пропущена та контекст не буде втрачено.

За статистикою, 56% користувачів надають перевагу переписці з брендами, а не дзвінкам. 

Довідка

Viber — це комунікаційна платформа для дзвінків та обміну повідомленнями, яка надає людям можливість залишатися на зв'язку.

501
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно