Від козацької доби і до сьогодення: на MEGOGO з’явилася аудіовистава про шлях української держави

До Дня захисників та захисниць України медіасервіс MEGOGO представив аудіовиставу «Шлях», що створена за книгою історика Ярослава Грицака і філософа Олександра Комарова «Шлях становлення української ідентичності». Це 20-хвилина філософська розмова трьох нараторів про історію України: від доби козацтва, що бере свій початок на о. Хортиця, і до часів незалежності.

Режисером проєкту став Влад Троїцький, засновник Центру сучасного мистецтва «Дах» та міжнародного фестивалю «ГогольFest», автором сценарію — Клим. У записі взяли участь актори Марко Галаневич, Тетяна Троїцька, Олег Стефан. До виробництва аудіовистави долучилась також команда MEGOGO Audio.

Послухати аудіовиставу «Шлях» можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS і Android та в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.

Також аудіовистава «Шлях» стане доповненням до екскурсійної програми на о. Хортиця. Прогулюючись островом, автори проєкту рекомендують слухати виставу на шляху до оновленого пагорба Єдності. Для цього достатньо буде зчитати QR-код на вході до пагорба Єдності та мати при собі навушники. Таким чином, слухачі отримують повний ефект занурення в історичний екскурс.

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває виробництво аудіоконтенту. Цьогоріч у лютому медіасервіс оголосив про запуск власних аудіосеріалів. Серед останніх: «Куренівка: історія київського потопу», «Прип’ять», «Маятник», що присвячений Валерію Лобановському, «Зі мною це не станеться» та «Вісім» із Іреною Карпою.

711
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно