Видавничий дім "Діана Плюс" випустив календарі за мотивами проєкту "Спадок"

Побачити, що носили українці більше століття тому, можна у новому настінному календарі на 2022 рік, створеному за мотивами документального фільму "Весільний Спадок" та циклу роликів "Спадок" виробництва FILM.UA Group. Автентичний реліз відбувся завдяки співпраці агенції ліцензування брендів Nerd agency та ліцензійного партнера "Діана плюс".

Календар формату А3 присвячений українській культурі, звичаям та обрядам. На 16 сторінках зображені наші земляки у святковому вбранні кінця ХІХ — початку ХХ століття. Ілюстрації натхненні проєктами "Весільний Спадок" і "Спадок", консультантом яких стала Марія Квітка.

Ліцензійний продукт виготовлений із крейдованого паперу й має високу якість друку, що робить фото неймовірно яскравими. Календарі вже можна придбати в мережах торгових центрів "Епіцентр", "Ашан", "Таврія В", а також у фірмовому магазині FILM.UA Store.

Для колаборації з брендом "Спадок" звертайтеся до Nerd agency, адже у агенції є готове рішення, як підкорити серця прихильників української культури!

493
Nerd Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно