Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «А тепер спробуйте щось дивніше: як вижити в креативному бізнесі і лишатися невичерпним джерелом ідей»

В українському видавництві ArtHuss розпочалося попереднє замовлення нової книги із серії корисної літератури для творчих професій «Креативна кар'єра». В рамках серії вже перекладено та видано книги про різні напрями в дизайні, арт, анімацію, ілюстрацію, менеджмент та маркетинг.

Цього разу готується до друку книга «А тепер спробуйте щось дивніше: як вижити в креативному бізнесі і лишатися невичерпним джерелом ідей»

Майкл Джонсон — дизайнер та автор книги, засновник дизайнерської агенції «Джонсон Бенкс». Приймав активну участь у роботі D&AD (громадської організації, яка популяризує прагнення до досконалості у дизайні та рекламі) та був її наймолодшим президентом. Видання «Індепендент» назвало його одним з 10 найбільш впливових британських дизайнерів.

У книзі «А тепер спробуйте щось дивніше» зібрані найбільш корисні поради (233, якщо бути точними), які дозволяють створювати нові ідеї кожного дня. Якщо ви працюєте у креативній галузі, то обов'язково знайдете серед цих порад ту, що допоможе вам знайти нове візуальне або концептуальне рішення. Хочете вдосконалити взаємодію з клієнтами, створювати оригінальні дизайнерські рішення, проводити успішні презентації та взагалі здобути творчу впевненість? Рішення знаходяться у цій книзі.

"А тепер спробуйте щось дивніше: як вижити в креативному бізнесі і лишатися невичерпним джерелом ідей", Майкл Джонсон
  • Замовляйте книгу за попереднім замовленням на сайті видавництва ArtHuss. Для перших щасливчиків діє знижка!
1060
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно