Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Жіноча компанія. Поради і натхнення від 100 мисткинь і підприємиць»

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Жіноча компанія. Поради і натхнення від 100 мисткинь і підприємиць», що надихне жінок на підприємництво. Партнерами видання став проєкт Всі. Свої — найбільша платформа українських брендів, яка підтримує та розвиває малий бізнес, а також Львівська бізнес школа, що сприяють фаховій освіті представників різних індустрій.

Книга Ґрейс Бонні «Жіноча компанія. Поради й натхнення від 100 мисткинь і підприємниц»

У книзі більш ніж 100 жінок розповідають про власний досвід створення бізнесу, проблеми, з якими стикаються підприємиці та рецепти подолання труднощів. Власниці медіа, керамістки, татуювальниці, комедіантки, архітекторки, рестораторки ‒ це лише частина спектру професій, якими займаються жінки. Авторка книги Грейс Бонні пояснює свою вибірку так: «Я хотіла представити мотивуючі і переконливі приклади з життя різних жінок, які займаються бізнесом. Аби інші жінки могли відкрити книгу на будь-якій сторінці і знайти там своє відображення».

Подорожуючи Америкою Грейс Бонні разом з фотографкою Сашою Ісраель створили портрети як відомих жінок, так і початківців. Музикантки Керрі Браунштейн та Ніко Кейс, шеф-куховарка Карла Голл, режисерка Мері Ламберт, письменниця Роксан Гей і ще 100 імен, будь-якого віку, раси та рівня досвіду. Героїні книги відповідають на низку питань, які розкривають специфіку ведення бізнесу. Вони підкреслюють важливість навчання у інших діячів та встановлення міцних зв’язків з колежанками, у дусі сестринства. Їх відповіді розкривають необхідний тип мислення для досягнення успіху: рішучість, вміння розставляти пріоритети та говорити «ні».

«Жіноча компанія» дійсно може подарувати натхнення і мотивацію для багатьох українок. Ми віримо у силу жіночого підприємництва і на прикладі «Всі. Свої» бачимо, яка ця сила потужна. Наш проєкт об’єднує 2000+ креативних бізнесів і 80% з них — це стартапи, створені жінками. Дизайнерки, керамістки, виробниці постільної білизни, мисткині гобеленів та вишивки, власниці пекарень та ферм, майстрині ювелірної справи — усі вони мають свій унікальний досвід побудови бізнесу «власними руками».

Ми щасливі підтримати цю книгу, бо сподіваємося, що вона стане тим самим поштовхом для багатьох жінок, які лише планують відкрити власну справу. Адже ми хочемо бачити в Україні ще більше креативних бізнесів та щасливих реалізованих жінок.

Ганна Луковкіна, засновниця проєкту «Всі. Свої»

Авторка книги Грейс Бонні, також підприємиця, власниця успішного блогу про дизайн інтер’єру Design*Sponge, написала книгу «Жіноча компанія», щоб спонукати інших не боятися відкрити власну справу. І досягла своєї мети, про що свідчать відгуки.

Я хочу вирвати кожну сторінку з цієї книги і розвісити на стінах, щоб кожного дня мене оточували ці надихаючі жінки.

Емма Штрауб, авторка бестселерів New York Times

Після перекладу книги «Жіноча компанія», видавництво ArtHuss розглядає можливість створення подібного проєкту про українських підприємиць та мисткинь. Цю ідею підтримують і партнери, адже Всі. Свої працюють з жінками, які створюють авторський продукт, а Львівська бізнес школа сприяє професійному зростанню за допомогою освіти. Тож невдовзі можна сформувати список з надихаючих українських діячок. 

  • Замовляйте книжкову новинку за суперціною за попереднім замовленням в інтернет-магазині видавництва ArtHuss: https://bit.ly/2JR7Idm
806
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно