Видавництво ArtHuss випускає серію книг для графічних дизайнерів

Графічний дизайн варто освоювати поступово: від базових концепцій до складних досліджень. Видавництво ArtHuss заснувало серію перекладної професійної літератури «Основи. Графічний дизайн». 

Cеря книг «Основи. Графічний дизайн»

Автори книг – практикуючі дизайнери, арт-директори, ілюстратори, які діляться власним досвідом та структурують знання по темі. На даний момент вже надруковано три видання з цієї серії, всього очікується 12 книг, тож вони охоплять усі можливі освітні теми, що будуть корисні дизайнерам.


Перша книга «Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова» більше орієнтована на новачків. Адже вона – це трамплін у світ дизайну. Автори знайомлять із технічними нюансами, основами композиції, презентації ідей замовнику. Читачі отримають знання форматів, матеріалів та термінів, які використовують дизайнери.

«Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова», Ґевін Емброуз, Найджел Оно-Біллсон

Друга книга «Дизайнерське дослідження» – must read для професіоналів усіх рівнів, адже дослідження — це інструмент, за допомогою якого можна глибоко вивчити предмет, аби реалізувати власні ідеї, структурувати роботу і отримати найкращий результат. У ній описано, як правильно збирати інформацію відповідно до завдання: контекст дизайну, дослідження аудиторії, ринку… Як ці дані осмислити та презентувати замовнику. І в результаті створити продукт, який вдовольнить потреби аудиторії.

«Основи. Графічний дизайн 02: Дизайнерське дослідження», Ґевін Емброуз, Ніл Леонард

А третя книга «Генерування ідей» потрібна усім, адже працівники творчих професій можуть відчувати брак ідей чи так званий арт-блок. Автори переконані, що креативне мислення — навичка, яку можна розвивати. І все, що вам потрібно ‒ це знати як вловити ідею за допомогою різних методів: в студії, чи на основі матеріалів, з якими працюєте, на макро- чи мікрорівнях, за допомогою мозкового штурму... Хороша ідея ‒ основа хорошого дизайну чи ілюстрації.

«Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей», Ґевін Емброуз, Ніл Леонард

Усі книги серії об’єднує баланс теорії та практики. Адже в кінці розділів автори дають «домашнє завдання», практичні вправи, що допоможуть закріпити навички. Також у кожній книзі є інтерв’ю з експертами, які діляться власним баченням дизайну. Отже, уся серія «Основи. Графічний дизайн» допоможе новачкам зробити перші кроки у професію, а досвідченим дизайнерам ‒ почерпнути нові ідеї.

  • Книги можна придбати цілісним комплектом за суперцінами у онлайн-магазині видавництва ArtHuss, або ж обрати одну, яка для вас актуальна. Для читачів CASES діє промокод на знижку 15% — cases.
987
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно