Видавництво ArtHuss випускає серію книг «Креативна кар’єра»: ілюстраторам

Представникам творчих професій інколи складно зорієнтуватися в усьому об’ємі інформації, необхідному для кар’єрного зростання. Видавництво ArtHuss вперше почало перекладати професійну літературу для представників креативних індустрій, в тому числі, вже вийшло дві книги для ілюстраторів. Адже ілюстрація – це сфера, що активно розвивається в Україні. Досвід закордонних авторів допоможе усвідомити моделі взаємодії із замовниками та те, як захищати свої права. Автори книг Дерек Бразелл та Джо Девіс – практикуючі ілюстратори, викладачі, тож знають, які труднощі виникають як у експертів, так і новачків.

«Як стати успішним ілюстратором» – вступ до професії. У цій книзі розглядається підприємницька діяльність ілюстратора і те, як перетворити хобі на професію. Автори розповідають, як знаходити замовників та досліджувати ЗМІ, аби орієнтуватися у трендах. Також висвітлено усі можливі способи самореклами, аби про вашу творчість дізналося якомога більше людей. А коли все вдасться, то як захистити свої авторські права та вести фінанси та управління бізнесом. Ця книга – своєрідна інструкція, що покроково розповість, як стати ілюстратором. До того ж, приклади успішних колег та їх секрети ведення справ допоможуть почерпнути корисні поради вже на початку шляху.

«Як стати успішним ілюстратором» Дерек Бразелл, Джо Девіс

«Як зрозуміти ілюстрацію» на відміну від попередньої книги не лише навчальна, але й слугує джерелом натхнення. Прочитавши цю книгу ви краще зрозумієте, де можна застосувати ілюстрацію. Від графіті на стінах до газетних шпальт, від документалістики до висвітлення етичних проблем…Дерек Бразелл та Джо Девіс на прикладах конкретних ілюстраторів аналізують прийоми, кольорові та композиційні рішення і виокремлюють нюанси, які перетворюють просто картинку на доречну і змістовну ілюстрацію.

«Як зрозуміти ілюстрацію» Дерек Бразелл, Джо Девіс

У серії «Креативна кар’єра» є також видання для аніматорів, графічних дизайнерів… Проте якщо вас цікавить саме ілюстрація, у цих двох книгах ви знайдете відповіді на усі питання, аби впевнено розпочати кар’єру. Придбати їх можна на сайті видавництва ArtHuss як комплект або як окремі видання. Також читачі CASES можуть отримати знижку 15% з промокодом cases

929
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно