Видавництво ArtHuss випустило історію стилів графічного дизайну в одній книзі

Цікавить як еволюціонував графічний дизайн від епохи вікторіанства до сучасної доби цифрових технологій? Українське видавництво ArtHuss випустило історію графічного дизайну в одній книзі. Видання здійснено в рамках серії літератури для творчих професій «Креативна кар'єра», куди входять книги для дизайнерів усіх напрямків, ілюстраторів, аніматорів, та усіх шанувальників мистецтва і дизайну. 

Стівен Геллер, Сеймур Кваст «Графічні стилі: від вікторіанців до хіпстерів»

Книга «Графічні стилі: Від вікторіанців до хіпстерів» автора Стівена Геллера та ілюстратора Сеймура Кваста — це візуальний огляд стилів графічного дизайну протягом століть і являє собою важливий ресурс як для дизайнерів та студентів факультетів мистецтва та дизайну, так і для шанувальників мистецтва. 

700 ілюстрацій роблять цю книгу чи не найширокомасштабнішою світовою історією графічного дизайну. Читачі цього бестселеру шанують це видання за дивовижну візуальну панораму еволюції графічних стилів на протязі багатьох століть. Це – нове четверте видання було доповнене новим розділом, який охоплює тенденції останніх десятиліть в еру цифрових технологій, починаючи від типоцентричного дизайну та впливу Інтернету до голландського арт-деко, італійського модерну та широкого спектру інших графічних матеріалів і стилів ХХ-XXI столітть.

Книга «Графічні стилі» повинна бути на полиці кожного серйозного дизайнера, ілюстратора та любителя мистецтва.

New York Times Book Review

1067
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно