Видавництво ArtHuss випустило книгу Річарда Вільямса «Анімація: Посібник з виживання» українською

Книга «Анімація: Посібник з виживання» входить до списку рекомендованої літератури провідних творчих університетів світу, де навчають аніматорів. І вважається однією з найкращих у царині мальованої мультиплікації. Відтак, ця книга, поповнює серію видань професійної літератури для креативних професій, яку видає ArtHuss. Аніматори, ілюстратори, дизайнери мають змогу читати світові бестселери українською.

Книга Річарда Вільямса «Анімація: Посібник з виживання»

Книга Річарда Вільямса «Анімація: Посібник з виживання» — це концентрат досвіду автора, що працював у індустрії півстоліття. Річард Вільямс відомий як режисер мультиплікації та дизайнер персонажів для фільму «Хто підставив кролика Роджера», за який він здобув дві нагороди Оскар. До написання книги його спонукало прагнення спростити життя аніматорам-початківцям, а також покращити навички професіоналів.

Автор ознайомлює з історією індустрії та ключовими подіями мультиплікації. Проте більшу частину книги займає практика. Річард Вільямс покроково показує, як влаштована класична анімація: від базових понять, як-от, фрейми, проміжки, ключові позиції. До більш складних порад, як створити характери персонажів. Зокрема, яка механіка малювання різних типів ходи, специфіка показу емоцій героїв, як зобразити рухи тварин, гнучкість об’єктів, їх вагу та фізичні характеристики. Річард Вільямс також з ознайомлює з тонкощами режисерської роботи, озвучення, зведення та монтажу готової роботи. Після прочитання «Анімація: Посібник з виживання» у вас будуть усі необхідні знання та навички, аби створити власний мультфільм.

У книзі читачі знайдуть безліч дієвих порад і корисних дрібничок, що допоможуть у творчій практиці. Це видання дає цілісне уявлення про те, як керувати процесом анімації. Річард Вільямс щедро ділиться власним досвідом і безмежно надихає незмінною готовністю вчитися й удосконалюватися впродовж цілого життя.

До Всесвітнього дня мультфільмів на книгу «Анімація: Посібник з виживання» діє знижка на сайті видавництва ArtHuss: https://bit.ly/2Xjgwka. Також читачі CASES можуть отримати знижку 15% з промокодом cases

968
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно