Відкрилася віртуальна фотовиставка українського дуету Synchrodogs

Американська Galleri Urbane запустила онлайн-експозицію Inner Garden («Внутрішній сад») c роботами українського дуету Synchrodogs. Це вже третя їх персональна виставка в галереї: перша була у 2015 році, друга — у 2019.

Виставка продовжує книгу Synchrodogs Fashion Eye: Ukraine, видану Louis Vuitton у 2020 році. Глядачі можуть побачити 23 фотографії «від незвичайних знімків оголеної натури до величних абстрактних пейзажів». Назву експозиції взято в одного з останніх фотопроектов дуету — серії знімків оголеної дівчини, зроблених у 2020 році.

На додаток до фотографій онлайн-виставка включає відео, створене художниками, яке пропонує рідкісний погляд на їх подорожі та більш широкий погляд на зображення, зняті за 12 років спільної кар'єри.

Synchrodogs — дует фотографів Тані Щеглової та Романа Новена з Івано-Франківська. Вони працюють разом з 2008 року. Головний фокус їхньої творчості — вираз примітивних людських інстинктів і провокування майже тваринної поведінки й емоцій через звільнення від страху бути незрозумілим. Для їх стилю характерна суміш західних, візантійських і українських візуальних традицій, ексцентричність і анімалізм, зображення і використання оголеного тіла.

Synchrodogs співпрацювали з десятками іноземних медіа, включаючи журнали New York Magazine, Dazed, British Journal of Photography, AnOther Magazine, Neon, зйомки Марка Цукерберга для «Афіші». Знімали лукбук для колекції сувенірного одягу Леді Гаги. З 2010 по 2019 рік роботи дуету брали участь у виставках по всьому світу — в США, Японії, Німеччини, Іспанії та інших країнах.

Synchrodogs також стали лауреатами ряду міжнародних фотопреміі, серед яких конкурси від журналів Foam та Vogue.


Джерело: DTF Magazine.

921
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно