Відкритий вебінар для українських стартапів від Google for Startups та Ukrainian Tech Circle

Google for Startups у колаборації з Ukrainian Tech Circle влаштовує безкоштовний відкритий вебінар про пітчинг для українських стартапів.

Як найкраще пітчити, щоб отримати фінансування для свого стартапу? З цим допоможе розібратись Ніна Левчук, яка буде лекторкою вебінару.

Про спікерку: Ніна Левчук, Startup & VC Lead Google, співзасновниця Ukrainian Tech Circle та United4Ukraine, має 14 років досвіду в розвитку бізнесу, продажах, маркетингу, стратегуванні та лідерстві команд. У 2022 Ніна стала співініціаторкою Ukrainian Tech Circle – об'єднання бізнес-ангелів, венчурних інвесторів, ІТ-підприємців, які допомагають українським стартапам, що постраждали від війни.

Учасники вебінару зможуть ознайомитись з найкращими практиками та поширеними помилками, яких не варто допускати під час залучення інвестицій, а також розглянуть весь інвестиційний процес зсередини (від створення інвест. матеріалів до проходження due diligence та узгодження умов інвестування).

Окрім отримання практичних порад, учасники матимуть можливість задати свої питання під час Q&A сесії представникам венчурних фондів Atlantic Labs та Roosh Ventures.


Тема: Getting funded: pitch best practices

Коли: 18 серпня, 13:00

Кому буде актуально? Українським стартапам від стадії pre-seed до growth stage

Реєстрація: https://www.campus.co/warsaw/events/a2h3a0000004Ad8AAE/getting-funded-pitch-best-practices/

Вебінар має ліміт у 500 учасників, тоже радимо не зволікати з реєстрацією.

***

Про Ukrainian Tech Circle

Ukrainian Tech Circle – це об'єднання бізнес-ангелів, венчурних інвесторів, ІТ-підприємців та професіоналів зі сфери технологій, які будуть допомагати українським технологічним проєктам та стартапам, що постраждали від наслідків російського вторгнення в Україну.

До спільноти Ukrainian Tech Circle вже приєдналися: технологічна компанія Roosh та венчурний фонд Roosh Ventures, венчурні компанії BBQ Capital, Spacecadet, Samaipata, ff Venture Capital, Caixa Capital Risc, компанії Neurons Lab, Alma, TheGuarantors, Libeo, Silicon Allee, Powder та Google for Startups.

Про Roosh Ventures

Roosh Ventures – це український венчурний фонд, який інвестує на різних стадіях в компанії з Європи та США. Основні напрямки – fintech, health tech, consumer tech, геймінг.

В портфелі Roosh Ventures – вже більше 25-ти компаній, серед яких Deel, Oura Ring, Facemoji, Playco та Alma. До того ж серед фондів-партнерів Roosh Ventures – такі відомі світові імена на кшталт Twitter, Sequoia Capital, A16Z, DST Global, Spark Capital.

902
Roosh
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно