Відкрито попередню реєстрацію на Young Lions Competitions 2021

Представництво Cannes Lions в Україні анонсує попередню реєстрацію до 7 конкурсних категорій Young Lions Competitions (YLC) включно з Young Lions Marketers Competition (YMC) 2021.

Локальні конкурси у 2021 році пройдуть у декількох категоріях. Фінальний анонс щодо підтверджених організаторами конкурсних категорій з’явиться на початку наступного року. Наразі зацікавлені учасники мають можливість обрати 1 або 2 категорії серед 6 можливих у YLC (Design, Print, Film, Digital, Media, PR) або ж попередньо зареєструватися на конкурс молодих маркетологів YMC. Ця можливість уже доступна через конкурсну систему CIAU.

Під час реєстрації учасники можуть обрати Primary Competition category — основну категорію, в якій планують брати участь. Окрім цього, в системі доступний вибір Alternative Competition category — другорядної за пріоритетністю категорії, в якій цікаво взяти участь за умови, якщо основна не буде підтверджена організаторами. Доступні категорії 2021 року будуть розподілені між країнами залежно від міжнародних квот. Одна команда зрештою зможе взяти участь лише в одній конкурсній категорії.

Ми як представництво Cannes Lions в Україні з кожним роком спостерігаємо підвищення інтересу до конкурсу. Порівняно з 2017-2018 роками, кількість учасників у 2020-му зросла у 5 разів! Це значить, що в талановитої молоді щороку стає менше перешкод для отримання міжнародного визнання. Разом із тим ми отримуємо запити від учасників щодо додаткових конкурсних категорій. Тому перед офіційним анонсуванням наступного конкурсу ми вирішили почути думки молодих креаторів та запропонували їм самостійно обрати категорії для участі. У цьому, як і у всіх інших питаннях, що стосуються розвитку молоді, представництво Cannes Lions та Асоціація Креативних Індустрій України (CIAU) відкриті до діалогу та пропозицій.

Костянтин Кузнєцов, офіційний представник Cannes Lions в Україні, Голова правління CIAU.

Відповідно до офіційних правил, взяти участь у конкурсах YLC та YMC можуть команди у складі двох осіб. Кожному із учасників команди станом на 21 червня 2021 року має бути не більше 30 років. У YLC та YMC можуть реєструватися представники креативних, рекламних, маркетингових, діджитал-агенцій, фрілансери та інхаус-команд брендів. За деталями звертайтеся до представництва.

Команди переможців локального конкурсу представлятимуть Україну на міжнародному етапі під час фестивалю Cannes Lions у 2021 року в Франції.

Детальніше про конкурс молодих креаторів creativity.in.ua/ylc та молодих маркетологів creativity.in.ua/ymc

Здійснити попередню реєстрацію можна за посиланням.

574
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно