Вийшов тизер до українського стоп-моушн мультфільму «Муніме»

Вийшов тизер до мультиплікаційної стоп-моушн анімації «Муніме». Це історія в стилі стоп-моушн анімації про фантазійну подорож хлопчика Муніме і дитяче вміння сприймати реальність казково.

Над створенням мульфільму працюють анімаційна студія Happy Hippie Lab спільно з компанією Because Production.

Мультфільм створено у техніці лялькової стоп-моушн анімації. Фантазійний світ змоделювали за допомогою 3D та технологій з Game індустрії.

60 знімальних днів команда працювала над створенням цього 8-хвилинного анімаційного мультфільму у техніці покадрової анімації. Покадрова анімація відрізняється від комп’ютерної тим, що для однієї секунди створюється 24 окремих кадри, в кожному з яких необхідно фізично змінити положення тіла персонажа, його вираз обличчя та положення і стан всіх предметів, які оточують його та з якими він взаємодіє.

«Зараз мультфільм «Муніме» на стадії постпродакшену. Студія Mountain Bear Production працює над замалюванням рігів, прорізанням фону. Паралельно були створені фони і дофотографовуються деталі, які потрібні для композитингу. Створення тизеру стало надзвичайним моментом, адже ми вперше побачили як буде відбуватись взаємодія реального персонажа та декорацій з намальованими і анімованами фонами. І це справжня магія» — режисер мультфільму Тіна AJ.

Співрежисер та аніматор мультфільму Andrew AJ, розповів що мультфільм планують завершити вже цього року: «Основну частину мультфільму зняли в техніці лялькової покадрової анімації. У павільйоні побудували масивні декорації. Кастомна Motion Control система зробила живий рух камери. Фантазійний світ змоделювали з допомогою 3D та технологій з Game індустрії. Попереду ще великий етап зі створення емоцій Муніме, для якого буде використана класична мальована анімація. Запис звуків і музики. А на Муніме чекає фестивальне життя. Релізи у кінотеатрах і відео онлайн платформах. Переговори з Netflix i Amazon Prime про створення мультсеріалу. Плани у команди Наполеонівські. Бо мріяти — це не по-дитячому, а круто!».

Джерело: Telegraf.DesignCreativityUA

941
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно