Вийшов трейлер продовження української комедії «Мої думки тихі — 2»

1 квітня вийшов трейлер продовження української комедії «Мої думки тихі — 2» режисера Антоніо Лукіча.

На питання Bird in Flight, чи дійсно проходять зйомки сиквелу або це першоквітневий жарт, Антоніо Лукич відповів, що «було б дивно робити такий дорогий розіграш».

Над сиквелом працює та ж команда, що і над першою частиною: Антоніо Лукич як режисер-постановник і сценарист, Дмитро Суханов як продюсер. Головні ролі виконують Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. Також у фільмі зніметься Кароліна Мруга, а епізодичну роль зіграє зірка реаліті-шоу «Холостячка» і переможниця проєкту «Танці з зірками» Ксенія Мішина.

Події другої частини розгортаються через кілька років після історії, яка була розказана в першому фільмі. Головний герой Вадим знайшов собі роботу, дівчину та навіть квартиру. Життя начебто зовсім налагодилася, аж раптом його мама приїжджає з Бельгії лікувати зуби «на тиждень», який згодом розтягується щонайменше на півроку. У родини виникають типові зіткнення: проблеми батьків та дітей і невісток та свекрух.

Перша частина буквально провокувала нас на продовження цієї історії. Ми свідомо не робили кліфгенгерів, але розуміли, що історія може отримати природне продовження. Наш фільм називали «першою смішною українською комедією», а зараз ми хочемо зняти перший хороший український сиквел.

Антоніо Лукич

Дата виходу фільму поки не відома. Перший фильм «Мої думки тихі» вийшов у прокат у січні 2020 року та зібрав аудиторію у 120 тисяч глядачів. Касові збори склали, за різними даними, від 9,93 мільйона до 11,5 мільйона гривень. А його прем'єра відбулася 4 липня 2019 року на Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах. Стрічка стала однією з найуспішніших авторських комедій в українському кіно. 


Джерела: БЖ, Bird in Flight.

1805
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно