Вино на крилах історій від WDS і Havas Kyiv Design

Виноробна компанія Wine Discovery Selection анонсує новий винний бренд Leleka Wines, а разом з ним і дизайн пляшок. Над проєктом працювала команда бюро Havas Kyiv Design.

Символом нового бренду став лелека, благородний і прекрасний птах, що багато подорожує, але завжди повертається додому. Саме для таких людей створена колекція Leleka Wines. Для українців, які збирають цікаві історії та діляться ними з рідними у домашньому затишку за келихом гарного вина.

Leleka Wines — це сучасні українські вина, в яких висока якість поєдналась з національною душевністю. Тому креативники прагнули зберегти символ лелеки, але зобразити його не в традиційному форматі.

Тож команда Havas Kyiv Design створила унікальний штриховий символ — лелеку, намальовану "від руки" лише однією лінією (техніка "wine line", як жартують в агенції, — гра слів до "one line").

«Щоб виділитися, потрібно бути не яскравим, а лаконічним», — каже нам полиця винних брендів. Акуратне шрифтове рішення, мінімум елементів і, звісно, впізнаваний штриховий символ лелеки — все це підкреслює візуальну ідентичність нового винного бренду Leleka Wines і створює теплий, ламповий образ бренду. 


1577
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно