Віртуальна емпатія, снек-контент і повернення до основ: Depositphotos і міжнародні експерти назвали візуальні тренди 2021

17 грудня 2020 Depositphotos – міжнародний фотобанк з бібліотекою із понад 190 мільйонів файлів – випустив щорічний прогноз візуальних тенденцій. Проєкт «Візуальні тренди 2021: нова реальність» розкриває, як змінилась візуальна комунікація, які завдання і нові виклики стоять перед брендами й творцями контенту в наступному році.

Позитивні візуальні образи, піклування про фізичне і цифрове здоров’я, натхненні природою палітри кольорів, реалістичність і прості, заспокійливі рішення в дизайні стануть головними напрямами у візуальній комунікації 2021. Разом з цим набирають популярність «снек-відео» тривалістю кілька секунд, які привертають увагу глядачів за допомогою автентичних, захопливих розповідей; інтерактивні сценарії, де користувач отримує мультисенсорний досвід; і гейміфікація в дизайні: використання ігрових елементів на сайтах і в застосунках.

«Наш світ сильно змінився за останній рік. Досліджувати, як візуальна комунікація розвиватиметься у найближчому майбутньому, цього разу було особливо цікаво. Щоб допомогти брендам і творцям контенту зробити нову реальність більш захопливою, ми зібрали головні інсайти про нові запити, цінності й больові точки клієнтів. Також ми попросили креативні агентства й експертів з усього світу поділитися баченням, яке допоможе у створенні нових творчих проєктів», — Марія Сібірцева, менеджер креативних проєктів Depositphotos.

Щоб надати аудиторії більше інсайтів, Depositphotos залучили до створення проєкту лідерів індустрії: агентства Droga5 London, Design Bridge, Active Theory, Your Majesty, Dentsu ACHTUNG!, Publicis, Leo Burnett Ukraine, Saatchi & Saatchi Ukraine, [isdgroup], Locomotive, а також експертів з Google.

В огляді «Візуальних трендів 2021» ви дізнаєтеся про майбутнє онлайн-івентів, AR і віртуальної реальності, про те, як змінюється досвід взаємодії користувачів з брендами, які нові завдання бере на себе візуальна комунікація і які теми будуть формувати сьогоднішню естетику.

Про Depositphotos

Depositphotos – один з найбільших міжнародних фотобанків з бібліотекою понад 190 мільйонів стокових фото, відео, векторів, шаблонів і музики. Depositphotos підтримує спільноту зі 100 тисяч авторів, роботи яких допомагають клієнтам зі 192 країн візуалізувати їхні ідеї. У компанії є штаб у Нью-Йорку й офіси у Мілані, Києві, Москві та Лімасолі. 

844
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно