Виставка переможців фотоконкурсу Huawei Next Image 2020 у Kooperativ

Роботи глобальних та українських переможців конкурсу будуть представлені з 10 до 30 листопада у Kooperativ — вул. Січових Стрільців, 23A.

Huawei Next Image 2020 — глобальний фотоконкурс про дослідження людської природи за допомогою технологій, який щорічно проводиться компанією Huawei.

Протягом чотирьох років з моменту старту фотоконкурсу Huawei продовжувала будувати авторитетну глобальну платформу для поціновувачів мобільної фотографії.

Цьогоріч компанія отримала рекордну кількість заявок. Учасники з понад 120 країн і регіонів представили більш ніж мільйон неймовірних робіт. На участь у фотоконкурсі надійшло чимало робіт, що розкривають тему дитинства, сили жінок, довкілля та соціальних питань. Завдяки цим знімкам ще більша кількість людей може зрозуміти, що відбувається у світі.

Перша мобільна фотографія була зроблена вісімнадцять років тому, адже ще у 2000-му році в телефонах не було камери, та й ніхто не міг уявити як технологічно зміниться світ й до чого такі технологічні новинки приведуть.

Саме завдяки мобільній фотографії, з'явились феномени селфі та інстаграмної реальності. Тепер ми формуємо своє уявлення про людей тільки через їх сторінки в соціальних мережах. Ми прагнемо показувати в інстаграмі лише кращих себе, і бачимо лише гарну сторону інших людей.

Якби не було мобільної фотографії — не було б інстаграму, адже ми робимо моментальний знімок, і за лічені секунди їх переглядають люди із усіх континентів.

Професійні камери можуть багато, але лише мобільна фотографія використовує нейромережі для створення зображення. Вона конструює нашу реальність та вчиться на ній, тому ми можемо використовувати фільтри, різкість, розмиття. Але відредаговане зображення — це вже не реальність, а інтерпретація.

З мобільною камерою кожен може стати фотографом. Тепер професійний фотограф та впевнений користувач інстаграмом стали конкурентами.

Приходьте з 10 до 30 листопада у Kooperativ, та переконайтеся в цьому самі.

531
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно