Витрат не уникнути, але є рішення: А-банк і Fedoriv Agency запустили нову кампанію

Не треба тікати від витрат — А-банк випустив кредитну картку з лімітом до 200 000 грн. Рекламні ролики розробило маркетингове Fedoriv Agency. У відео креативна команда показала переслідування, в якому герої намагаються оминути фінансові клопоти, що все одно їх наздоганяють.

З незапланованими витратами часом стикаються всі — чи то треба купити новий велосипед дитині, чи то змінити шини на зимові, а ще не вистачає грошей на нові шпалери... Ця ідея лягла в основу сюжету рекламної кампанії А-банку і в цьому її головна відмінність від реклами конкурентів, в якій кредити беруть на нові моторолери, туфлі, сукні, ресторани. На що завгодно, крім справжніх потреб живої людини.

«В роликах ми показали наші повсякденні клопоти, від яких часом хочеться втекти. Ідея підкріплюється результатами дослідження, з якого зрозуміло, що люди найчастіше не готові робити незаплановані витрати, хоч вони неминуче виникають і тоді їм у нагоді стане картка А-банку. Реклама має викликати емоцію, щоб кожен впізнав в цій історії себе», — Анна Лебедєва, бренд-лідерка Fedoriv Agency.

А-банк продовжуватиме працювати з Agency і надалі, вихід рекламних відео лише тактична частина великого спільного проєкту.

«Ми поставили мету залучити клієнтів через зовнішні канали. На початку року розширили мережу партнерів, реалізували замовлення картки в додатку, можливість віддаленої ідентифікації... проте приріст клієнтів не відбувався з потрібною нам динамікою. І ми звернулися до Fedoriv Agency. Наразі, наша задача вдвічі збільшити кількість клієнтів А-банку, при цьому 50% мають приходити до нас онлайн», — зазначив керівник напрямку «Кредитні картки» Євген Зайченко.

984
Fedoriv Group
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно