«Вивезеш все»: колаборація сервісу доставки Glovo та бренду GUD

Cервіс кур’єрської доставки Glovo у співпраці з українським брендом GUD представили ексклюзивний тираж рюкзаків, який з 6 листопада вже у продажу. Купуючи рюкзак, покупці отримають 5 промокодів на безкоштовну доставку від сервісу Glovo.

Ідея сервісу, яка об’єднує мешканців з усім необхідним у місті, тісно переплітається з суттю рюкзака як функціональним аксесуаром повсякденного життя. Він також завжди з тобою, як і додаток Glovo.

«Місія сервісу Glovo та настрої міського життя міцно пов’язані. Власне це й надихнуло нас на колаборацію з GUD — у компаній схожа філософія, ми робимо життя наших користувачів простішим та зручнішим. Власне, мене також можна часто побачити з рюкзаком цього бренду. Незважаючи, що Glovo — це міжнародний сервіс, ми прагнемо локалізуватися та ставати ближчими до наших користувачів, тому колаборація з українським брендом є важливою для нас», — коментує Дмитро Расновський, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

Продуктом колаборації став міський рюкзак у фірмовому лаконічному дизайні від GUD. Ко-брендинг дизайнери рюкзака відобразили яскраво жовтими вставками, які викликають асоціацію з сервісом доставки. Рюкзак виготовлений з міцного водонепроникного нейлону, має основний відділ з вертикальним завантаженням та зовнішню кишеню з внутрішнім органайзером. Виріб оздоблений водозахисною гарнітурою та світловідбиваючою смужкою.

Перший тираж ексклюзивних рюкзаків вже у продажі. Купуючи рюкзак, покупці отримають 5 промокодів на доставку від сервісу Glovo.

671
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно