Vizeum Ukraine та BBDO Ukraine створили для Lexus кампанію, що змінюється в залежності від погоди та часу доби

Toyota Україна запустила для бренду Lexus нестандартну OOH кампанію, для якої вперше в Україні було використано технологію реагування вуличних цифрових панелей на погодні умови і час доби.

Центром кампанії став новий Lexus RX. В його коді закладено бути помітним та крутим. Тим, на кому перехожі зупиняють свій погляд. В той же час, це сімейне авто. Щоб донести до аудиторії обидві характеристики, креативна команда BBDO Ukraine звернулася до голлівудського прийому з відчиненим боковим склом машини, з якого круті хлопці зазвичай оцінюють ситуації. На перший погляд, RX – сталевий хижак, але якщо заглянути всередину, – безпечне та комфортне авто для всієї родини. На основі цього було створено повідомлення: «Хижий зовні, сімейний всередині», яке поєднує ці дві протилежності Lexus RX.

Щоб посилити кампанію і увиразнити ключове повідомлення з допомогою технологій, медійне агентство Vizeum Ukraine запропонувало використати динамічні цифрові панелі, картинка яких реагує на погодні умови та пору доби. Тож, хоч дощ, хоч спека, а Lexus RX завжди залишається хижим зовні та сімейним всередині, а завдяки спеціальним тригерам передає настрій за вікном.

Для кампанії адаптували чотири ролики: денний сюжет з ясною погодою або з дощем та вечірній сюжет з ясною погодою або з дощем. За допомогою розроблених скриптів програмне забезпечення з управління панелями синхронізується із сайтом погоди i автоматично запускає відповідний ролик. Рекламу розмістили на цифрових панелях середнього та великого форматів на вулицях столиці.

Запуск кампанії, яка демонструє переваги і сучасні можливості dynamic digital out-of-home, стартувала з 1 жовтня.

976
dentsu Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно