Визначено креативні стартапи, що представлять Україну на міжнародному фестивалі креативності Creative Business Cup BRIGHT у Копенгагені

4 вересня цього року відбувся національний конкурс пітчингів для стартапів та вже працюючих бізнесів з креативної індустрії Creative Business Cup Ukraine 2020. Це місцеве представництво міжнародного змагання для креативних стартапів, де компанії з більш ніж 75 країн презентують свої ідеї журі, щоб вибороти звання найкращого стартапу року.

Цьогоріч захід проходив в місті Рівне, в межах фестивалю креативності, інновацій та підприємництва House of Europe Festival. Захід було організовано за підтримки Європейського Союзу.

Всього до фіналу було обрано 6 проєктів, серед яких міжнародне журі, до складу якого входили Марк Вілкінс, Крістіан Дімер і Катерина Кравчук, обрали переможців.

Цьогоріч кращим креативним стартапом було визначено проєкт Креативна Практика, кар’єрно-освітню онлайн-платформу, що допомагає фахівцям отримувати актуальну креативну освіту онлайн та сприяє працевлаштуванню своїх випускників.

Фотографії: Станіслав Карташов, House of Europe

Друге місце поділили між собою проєкти V-Art, онлайн-платформа для виставки, продажу і колекціонування цифрового мистецтва, та HAPPY BRAIN, мобільний додаток, що допомагає тренувати мозок за допомогою читання.

Фотографії: Станіслав Карташов, House of Europe

Відібрані проєкти представлять Україну на міжнародному конкурсі Creative Business Cup BRIGHT 2021, що відбудеться 28 та 29 червня наступного року у Копенгагені. Проєкту Креативна Практика, що зайняв перше місце, House of Europe профінансує дорогу і проживання.

Ключовим партнером Creative Business Cup Ukraine та організатором Creative Business Cup BRIGHT у Копенгагені є Creative Business Network — глобальна мережа для креативних підприємців. Creative Business Network розвиває креативну економіку у всьому світі, допомагаючи креативним стартапам шукати можливості для розвитку на міжнародному рівні.

Довідка

House of Europe — це програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується креативному підприємництві та культурі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. House of Europe відкрили у жовтні 2019 року.

840
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно