Візуальний контент на 1 рік для американського б’юті-бренду у виконанні Kit Kollektiv

Український творчий колектив Kit Kollektiv створив мультимедійну контент-кампанію для американського бренду косметики “Flawless Beauty & Skin”. Команда розробила візуальну концепцію за побажаннями клієнта й втілила її в життя.

Головна засада роботи команди Kit Kollektiv – відкритий діалог з клієнтом, спільне визначення цілей та вектору руху. Діалог із “Flawless Beauty & Skin” розпочався із розмов про свіжість, молодість, здоров’я. Природній догляд, текстури природних компонентів та простота візуальної мови стали наріжними каменями кампанії. Бренду притаманна своя індивідуальна стилістика, яка розкрилась у новому підході до візуальної бренд-комунікації в новому світлі.

Мультиформатна візуальна мозаїка контенту – проєкт для “Flawless Beauty & Skin” одразу нас зацікавив своєю сміливістю до комплексних рішень з точки зору виробничого процесу. Після затвердження концепції ми пішли клієнту назустріч в питанні оптимізації бюджету, відтак наш план зйомки почав виглядати як програма телепередач, із безліччю стрілок, списків, ротацій. Були свої ризики, але ідея диктувала свої правила, ситуація дозволяла нам експерементувати.

Ната Кіт

Продукція компанії направлена на потреби жінок – різноманітних жінок, адже догляд за собою це річ універсальна. Запитів у виборі продукції для догляду може бути безліч, але так чи інакше усі шукають спосіб бути “flawless” – бездоганними. І для кожної жінки це слово несе власний зміст, усі прагнуть бути бездоганними по-своєму. Жінка – у центрі об’єктиву кампанії.

Отдельным челенджем был поиск актрис разных национальностей, еще и с поставленной речью и со знанием английского языка. Женщины разного возраста и происхождения, которых утвердил клиент, с энтузиазмом прониклись проектом и своей ролью в нем. Работать со всеми актрисами было очень комфортно. И конечно, одним из главных залогов качественной и комфортной съемки есть поддержание сплоченного духа всей команды, от клиента и режиссера до хэлпера и охранника съемочного павильона. Эта задача не была простой, учитывая наличие активной работы одновременно на 5ти съемочных сэт-апах. На каждом своя атмосфера, ритм и к каждому свой подход. Уследить нужно за всеми, каждого подбодрить и каждого немножко пнуть, чтобы вложиться в съемочный график и не уйти в переработки. И знаете, мы справились :)

Даша Олійник

Протягом чотирьох знімальних днів було створено п’ять паралельних сет-апів, кожен із яких був призначений для певного концепту. За відведений час команда зняла 80 предметних і портретних фотографій, а також 52 відео, серед яких 12 тестимоніалс, 25 стоп-моушенів й анімацій, і 15 product video.

Відгук клієнта:

Супер люди – супер робота! Все було організовано на найвищому рівні. Професіоналізм, злагоджена робота в команді та орієнтація на найкращий результат. Сподіваюсь, ми ще реалізуємо не один проект, адже кампанія проходить на “ура” та показує неабиякі результати. Однозначно, одна з кращих компаній, з якою коли-небудь мені доводилось працювати. Guys – you are cool.

Софія Вишневська, project manager

Клієнт: Flawless Beauty & Skin

Концептуальна розробка, продакшн та пост-продакшн: Kit Kollektiv

924
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно