Восени відбудеться франчайзинговий бізнес-захід Franchise Camp

Цієї осені з 7 по 10 жовтня в Буковелі вдруге відбудеться франчайзинговий бізнес-захід Franchise Camp.

Трендсеттери франчайзингу Franchise Group збирають бізнес-ком'юніті України: провідних підприємців, топ-менеджерів та успішних франчайзерів задля створення бізнесу на покоління.

В основі програми кемпу — розробка проєкту майбутнього, який прагне розвинути не лише економічну складову, але й відповідати найвищим критеріям соціально-відповідального та екологічного бізнесу. До того ж, популяризувати Україну як одну з найбільш франчайзабельних країн світу. Протягом трьох днів учасники опанують Стенфордську систему дизайн-мислення та на практиці будуть застосовувати потужний інструмент до своїх проєктів. Визначить проєкт-переможець, що отримає 300 000 на благодійність та подарунки від партнерів, Андрій Здесенко, засновник та президент корпорації «Біосфера», власник Charisma Fashion Group. 

Крім цього, на учасників чекають лекторії від відомих бізнесменів, воркшопи від спікерів зі списку Forbes, нетворкінг, тематичні активності та майстер-класи.

Зірковими наставниками цьогорічних команд стануть відомі українські ресторатори Дмитро Борисов та Олена Борисова (Сім'я ресторанів Дмитра Борисова, Gastro Family та інші), Олексій Філіппенков (DODO Pizza), Валерія Іонан (Заступниця Міністра цифрової трансформації), Владислав Савченко (Powercode, Foodex24) та зіркові хедлайнери, імена яких ми зберігаємо у таємниці.

Franchise Camp — це унікальна можливість познайомитися та провести 3 дні разом з підприємцями, власниками компаній-лідерів своїх індустрій, навчитися і надихнутися, налагодити корисні зв’язки або навіть реалізувати спільний проєкт.

584
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно