Вперше за 28-річну історію ADCE український проект отримав «золото» за креативну стратегію

ADCE Awards — один з найвідоміших європейських професійних рекламних конкурсів. Вперше за всю 28-річну історію ADCE український проект — Wake App in Peace, створений командою креативних сервісів AGAMA Communications — був відзначений «золотом» за креативну стратегію у категорії "Інтеграція та інновації".

Яскрава відмінність ADCE Awards від інших конкурсів — у тому, що брати участь можуть лише творчі роботі, які вже перемагали в локальних конкурсах. Wake App in Peace став ідеальним кандидатом — адже європейське золото стало для проекту вже 24-ю нагородою в колекції як українських, так і міжнародних відзнак.

Wake App in Peace — проект допомоги українським військовим від команди креативних сервісів AGAMA Communications на замовлення фонду «Повернись живим». Кожного разу, відкладаючи сигнал будильнику в мобільному додатку Wake App in Peace, користувач перераховує обрану ним суму грошей на потреби армії. На отримані кошти «Повернись живим» придбає оптику нічного бачення, мобільні радіостанції, GPS-навігатори, приціли, безпілотні літальні апарати, тощо. Завантажити додаток можна безкоштовно в Google Play Market та App Store.

Створений в 2017 році, Wake App in Peace отримав широке визнання в Україні (ADCE UA, Effie Awards тощо) та за кордоном («Білий квадрат», Best Mobile App Awards тощо). Золото ADCE Awards — ще одне підтвердження ефективності українського креативного продукту на міжнародному ринку. 

909
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно