Всесвіт можливостей для кожного: Payoneer провів ребрендинг

Payoneer, технологічна компанія у сфері комерції, оголосила про ребрендинг. Зміни відображатимуть її поточну позицію на ринку та прагнення бути світовим партнером для цифрової комерції.

Новий бренд знаменує наступний етап еволюції фінтех-піонера від молодого гравця, який змінював правила, до лідера галузі. Уже цього місяця компанія вартістю приблизно у $3,3 млрд, планує вийти на біржу Nasdaq під тикером PAYO.

Payoneer, "фінтех стартап дофінтехової ери", народився у 2005 році — на порозі глобального переходу до безмежної цифрової комерції. Величезна мережева екосистема Payoneer пропонує мільйонам підприємств технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці. Від фрілансерів на ринках, що розвиваються, до маркетплейсів і платформ, що змінюють світ, — Payoneer пропонує Всесвіт можливостей для кожного.

«Ми живемо в епоху відкритої комерції, — заявив Скотт Галіт, СЕО Payoneer, — у час, коли весь світ рухається в єдиному цифровому ритмі, і будь-хто з будь-якого точки планети може реалізувати свій потенціал. Це реальність, до якої ми завжди прагнули. Новий бренд створений вести нас уперед, зберігаючи вірність нашій меті: уявляти, створювати та надихати універсальне майбутнє комерції разом із мільйонами наших клієнтів і партнерів у всьому світі».

Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі зазначив: «Щодня ми наполегливо працюємо, щоб допомагати українському бізнесу інтегруватися у глобальні процеси, розвиватися та досягати вершин, що обмежуються лише нашою уявою. Майбутнє, що пропонує Payoneer, — це натхнення, візія та по-справжньому універсальні можливості. Саме це відображає наш новий візуальний стиль».

Колір нового бренду Payoneer — "універсальний". Він відображає обіцянку компанії бути всюди та для всіх. Новий символ — коло — ілюструє становлення Payoneer як єдиного, універсального партнера для майбутнього комерції. Партнера, який надає більше можливостей, аніж будь-хто інший.

Сам бренд розроблений у партнерстві з глобальною бренд-компанією venturethree. Джейсон Лоуінгс, креативний директор venturethree, заявив про проєкт: «У сучасному просторі платіжних і фінансових сервісів багато гравців, але Payoneer унікальний широтою, глибиною та цілісністю своїх глобальних екосистем. Це справді універсальний бізнес з оптимістичною глобальною перспективою. Він об’єднує ринки, системи, компанії та підприємців — у будь-якій точці світу. Саме тому новий символ Payoneer відображає Всесвіт можливостей, доступних завдяки їхнім численним продуктам, послугам і платформам».

Довідка

Payoneer є світовим партнером у галузі цифрової комерції — де б ви не знаходились. Від безмежних платежів до безмежного зростання, Payoneer обіцяє будь-якому бізнесу на будь-якому ринку технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці.

З 2005 року Payoneer винаходить і створює справді глобальну екосистему, аби весь світ міг реалізувати свій потенціал. Від підприємців-початківців на ринках, що розвиваються, до провідних світових цифрових брендів, таких як Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

venturethree — незалежна міжнародна бренд-компанія. Вона винаходить та переосмислює бренди, щоб створювати зміни, які цінують.

Відома досвідом у розробці стратегії бренду та дизайну, а також знанням світу ЗМІ, розваг, технологій, фінансів тощо, venturethree має на меті формувати майбутнє бренду для брендів майбутнього.

Завдяки тому, що компанія базується у Лондоні та присутня на ключових ринках, зокрема США, Індії та Сингапурі, її команда забезпечує неперевершену роботу для таких клієнтів, як Sky, NOW, TransferWise, Just Eat та Sports Direct.

680
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно