Выставку Ukraine WOW продлили до 29 марта

В Киеве на железнодорожном вокзале уже три месяца проходит интерактивная выставка-путешествие Ukraine WOW. 29 февраля она должна была работать последний день, но по инициативе министра инфраструктуры Украины Владислава Криклия экспозицию продлили еще на месяц — до 29 марта.

Владислав Криклий
Ukraine Wow буде продовжено до 29 березня!
Я побачив інтерактивну виставку Ukraine Wow одним із перших і одразу зрозумів, наскільки це важливий проект. Адже він розповідає не про залізницю, хоча і був створений до Дня залізничника. Це подорож через всю Україну, і через твоє життя, є інсталяції з якими ти поринаєш у своє дитинство і згадуєш якими величними тобі здавались полиці в купе, а є віртуальний оглядовий тур політ над Батьківщиною-Мати, де Києв виглядає не таким вже й великим.

Вчора Ukraine Wow зустріла свого 300 000-го гостя і поставила рекорд відвідуваності. Десятки тисяч постів в соціальних мережах, фотографій, сторіс і майже всі зі словом «вау!». Приємно, що найпопулярнішими місцями для фото стали залізничний тунель кохання у Клевані, велитенське купе та рожевий вагон. Класно, що після Ukraine Wow люди ідуть в залізничні каси і купують квитки, щоб наново відкривати для себе Україну. Бо вона того варта. Україна справді вау!
Укрзалізниця щодня отримувала сотні запитів на продовження виставки. Я радий, що переконав всіх причетних прийняти рішення пролонгувати проєкт до 29 березня 2020 року.

Владислав Криклий

Выставка Ukraine WOW состоит из семи смысловых блоков, которые знакомят зрителя с Украиной так, будто он путешествует по ней в поезде. Гости могут полюбоваться пейзажами, стенами из янтаря и инсталляциями из блестящего антрацита, проехать по тоннелю любви, полетать над Родиной-матерью, погулять по восстановленному Невицкому замку и увидеть изнутри «девятку» — самую мощную доменную печь в Европе. Также гости могут озвучить мультфильмы про выдающихся украинцев и вживую посмотреть, как ткут украинские гобелены.

Источники: Информатор, Большой Киев.

1438
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно