WhyNot? Enot заснували премію National Bloggers Awards за досягнення в блогосфері

Агентство WhyNot? Enot, яке в цьому році стало кращим агентством в категорії Influencer Marketing за версією IAB Ukraine оголосили про те, що 13 вересня в Fairmont Grand Hotel відбудеться перша щорічна церемонія нагородження премією за досягнення в блогосфері National Bloggers Awards.

Нагороди присвоять найвпливовішим блогерам України, які ведуть свою діяльність на платформах Instagram, YouTube або TikToк у 25-ти різних номінаціях.

National Bloggers Awards — один з головних івентів року в блогосфері. Ми не проводимо фановий фестиваль, ми створюємо преміальну подію, де зберуться топові блогери, лідери думок і представники шоу-бізнесу.

СЕО WhyNot? Enot Євгеній Таллер

Ведучим церемонії стане Володимир Остапчук, який має успішний досвід проведення Євробачення, а своїм музичним перформансом вечір прикрасять українські гурти KAZKA і TVORCHI.

Також організатори повідомили, що авторські нагороди ексклюзивно розробляє майстерня Kochut Wood.

Незалежним спостерігачем премії стала компанія HLB Ukraine, яка є членом міжнародної мережі незалежних аудиторських фірм HLB (London, UK). Згідно з рейтингом ТОР-20 світових аудиторських компаній, HLB знаходиться на 11 місці у світі та на 7 місці в Європі. Саме HLB Ukraine буде стежити за тим, щоб підсумки голосування і визначення переможців були проведені відповідно до методології.

Відзначимо, що визначення первинних номінантів відбулося завдяки trendHERO — сервісу пошуку та аналітики блогерів в Instagram. 

З номінаціями та методологією вибору переможців можна ознайомитися за посиланням.

1399
WhyNot? Enot
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно