WILD WILD HACK: Reface та Pawa запускають генератор ML-cтартапів

10-12 вересня український стартап Reface спільно з венчурною студією Pawa проведе офлайн хакатон, присвячений трансформації контенту за допомогою машинного навчання. Мета — генерація ідей, рішень і проєктів у категорії content transformation (перетворення будь-якого контенту в будь-який контент): тексту в відео, голосу в текст, картинки в голос тощо. 

Формат хакатону передбачає, що за 48 годин учасники згенерують і запітчать ідеї та розроблять прототип чи робоче рішення. Оскільки подія цілодобова, учасникам допомагатимуть понад 100 менторів, які постійно надаватимуть консультації. Cеред журі: інвестори (Cергій Токарєв, інвестор Reface, співзасновник Pawa), МL спеціалісти (Борис Працюк, СТО Pawa) та команда засновників Reface: Діма Швець, Ден Дмитренко, Олесь Петрів та Іван Алцибєєв.

Взяти участь у хакатоні зможуть як AI/ML і mobile розробники, так і представники інших професій: маркетологи, продуктовики, дизайнери, креативники, — усі ті, хто працює з контентом, технологіями, інноваціями. Долучитися до хакатону можна безкоштовно, зареєструвавшися до 5 вересня (включно) індивідуально чи командою (в цьому разі кожна людина реєструється самостійно). Остаточно команди (3-5 людей) будуть сформовані вже на хакатоні.

«Щоб створювати проривні продукти, треба мати не тільки везіння та технологію, але й команду однодумців. Нам у Reface пощастило зустріти частину засновників саме на хакатоні. Тепер вирішили віддати належне такому формату та створити й для інших плацдарм знайомств і запуску нових інноваційних продуктів. В Україні безліч талантів, які могли просто не знайти своєї команди, щоб створити щось круте. Тому прагнемо за дві доби WILD WILD HACK виправити це», — Олесь Петрів, CТО та співзасновник Reface.

«У світі дуже високий попит на українських ML спеціалістів, тому вони часто виїжджають із країни або працюють на аутсорсі. Нам важливо змінити цю ситуацію, надавши амбітні проєкти, які б мотивували працювати саме в Україні. Хакатони із машинного навчання ми в Pawa плануємо робити регулярно, тому що це двигун технозмін. Першочергова ціль WILD WILD HACK — об'єднати ML ком’юніті, але, сподіваюся, ще й знайти команду, якій ми зможемо запропонувати розвиток у нашій студії», — співзасновник Pawa Сергій Токарєв.

У фіналі буде обрано 3 команди переможців, котрих нагородять призами, а найцікавіші проєкти отримають шанс на реалізацію в топовому AI застосунку Reface. Венчурна студія Pawa додатково відзначить ту команду, чиє рішення матиме застосування в секторі геймінгу (Pawa Gaming Prize).

Про Reface

Reface — проривний український AI/ML стартап. Зі всесвітньо відомого застосунку, який переносить обличчя юзерів у відео, фото та GIF, Reface перетворюється на соціальну платформу для створення персоналізованого контенту та необмеженого самовираження за допомогою унікальної технології.

За 14 місяців застосунок Reface завантажили понад 140 млн користувачів, він очолив світові топи App Store та Google Play (уперше із українських застосунків випередивши Tik Tok, Netflix та Amazon), отримав нагороду Best of 2020 від Google Play, залучив $5.5 млн інвестицій від провідного фонду Andreessen Horowitz.

Про Pawa

Pawa — проект компанії Roosh — перша в Україні венчурна студія для розроблення стартапів на основі машинного навчання. На відміну від акселераторів, інкубаторів і венчурних фондів бізнесова модель венчурна студії передбачає початок співпраці на стадії валідації ідеї та максимальний рівень операційної залученості. Pawa спеціалізується на пошукові й розвиткові стартапів у сфері медіа, фінансів, відеоігрової індустрії та healthtech. Як повноцінний кофаундер студія закриває HR, юридичні й адміністративні потреби стартапу, надає пряме фінансування в розмірі до 500 000 доларів США та доступ до напрацьованої мережі міжнародних експертів і радників.

660
Reface
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно