«Команди майбутнього»: топи бізнесу обговорять людський капітал на Wtech Meetup у Києві

19 червня о 16:00 у Kooperativ Hub у Києві відбудеться перший у 2021 році Wtech Offline Meetup. Цього разу учасниці ком’юніті та друзі Wtech зберуться, аби обговорити, якими характеристиками мають володіти команди майбутнього.

«Ми будемо говорити про найважливіший аспект бізнесу, про людей. Команди майбутнього — це актуальна тема для кожної компанії, що прагне не просто залишатися на вершині, але й підкорювати нові горизонти», — прокоментувала Вікторія Тігіпко, засновниця і керуючий партнер TA Ventures та founder Wtech.

«Нам вдалося об'єднати експертів, які поділяться безцінним досвідом. Його учасниці Wtech-ком'юніті зможуть одразу втілити на практиці у власних компаніях», — додала Вірослава Новосильна, founder Wtech та СЕО SLOVA Tech PR.

Окрім Вікторії Тігіпко та Вірослави Новосильної, спікером виступить Андрій Оністрат, ведучий YouTube-каналу «Бегущий Банкир», бізнесмен, віцепрезидент Федерації тріатлону.

У панельних дискусіях візьмуть участь представники компаній, що формують спільноту Wtech & Friends: Preply, Uklon Tech, Credit Agricole, Cisco, Readdle, Parimatch Tech, Amazon Web Services, Growth Shop, Pufetto, ALGORTM, RetargetApp.

Модератори заходу: СОО Wtech Аліна Щербина та засновниця Wtech, СЕО SLOVA Tech PR Вірослава Новосильна.

Теми до обговорення:

  • It’s a match: як компаніям знайти та втримати найкращих працівників
  • Міжнародні принципи teal-організацій для стартапів в Україні
  • Захід закритий, тому потрапити на нього можна після реєстрації у формі

Про Wtech

Міжнародне ком'юніті Wtech створює екосистему, де жінки отримують можливості для розвитку бізнесу, обміну досвідом та пошуку ділових партнерів. 

Серед учасниць — засновниці стартапів, керівниці і топ-менеджери в IT-компаніях, представниці бізнесу у сферах e-commerce, fintech, edtech, blockchain, cybersecurity та інших технологічних напрямів. Спільнота налічує понад 3500 учасниць, яких підтримують більше 40 едвайзерів із різних вертикалей бізнесу. 

Серед них — Анна Ганопольська, Лілія Літковська, Петро Чернишов, Дмитро Дубілет, Надія Васильєва, Ірина Данилевська, Андрій Федоров та Євген Черняк. За 2 роки існування спільнота Wtech запустила представництва у дев`яти містах України, а в листопаді 2020-го — у Лондоні, на черзі — Німеччина, Франція, США та інші країни; привернула увагу 3500 учасниць і 40 едвайзерів; зацікавила й об'єднала понад 5000 жінок offline та online-івентами.

851
WTECH
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно