Yakusha Studio + FAINA – єдина платформа живого дизайну

Кожен виклик приносить зміни. Цієї весни ми об'єднали 2 напрямки діяльності нашої студії – архітектурний та інтер'єрний дизайн та колекцію предметного дизайну FAINA – на єдиній онлайн платформі YD / Yakusha Design

Ми зробили це задля того, щоб зосередити свою увагу на найважливішому — вдихнути життя у кожен простір.

Я започаткувала архітектурну студію ще у 2006 році, а колекція меблів FAINA з'явилась у 2014. Відтоді кожен з цих напрямів розвивався паралельно, хоча й виконував єдине завдання - наповнювати простір лаконічним живим дизайном. Сьогодні ми й вирішили поєднати все на одній платформі і запропонувати замовникам повний пакет послуг - від архітектурного проектування до кастомізованого дизайну меблів.

Вікторія Якуша, засновниця Yakusha Design

Мультидисциплінарна студія живого дизайну отримала назву YD/Yakusha Design і зосередити свою увагу на таких послугах, як архітектурне проектування, створення лаконічного дизайну інтер'єру та виготовлення дизайнерських предмети меблів та декору під брендом FAINA. До напрямків діяльності студії також входять галузеві культурні проекти — дизайн-експедиція ремісничими центрами України "Земля надихає", освітній проект Ya Vsesvit та інші.

Дім — це органічне продовження нас самих, це наша «друга шкіра», тому так важливо оточувати себе предметами з органічних матеріалів та дизайном, який викликає у вас теплі живі емоції. Саме такі проекти ми й продовжуватимемо створювати у Yakusha Design в Україні та за кордоном.

Вікторія Якуша, засновниця Yakusha Design


794
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно