Yellow Clutch Advertising стало PR-агентством компанії Volia

Volia – один з лідерів телекомунікаційної галузі в Україні. Компанія динамічно розвивається. Вона впевнено вривається у 20-і роки, розвиваючи інноваційні послуги. Її бізнес активно рухається в бік інтерактивних сервісів – онлайн, інтернет, смарт-ТВ і цифрової дистрибуції контенту.

Перед агентством, покликаним представляти компанію в інформаційному просторі, стоять найвищі вимоги щодо компетенцій у сучасних медіа. Агентство Yellow Clutch Advertising перемогло в тендері на PR-обслуговування Volia завдяки стратегічному баченню та якісному креативу. Особливу увагу агентство планує приділити популяризації ліцензійного відеоконтенту.

Сандра Крауіня, CMO Volia:

«Компанія Volia завжди намагається йти в ногу із часом, у тому числі і в PR-комунікаціях. Агентство Yellow Clutch пропонує саме такий сучасний підхід до просування брендів, використовуючи різноманітні канали та форми. Ми раді продовжити співпрацю з такими креативними і професійними людьми. Думаю, разом ми зможемо порадувати наших абонентів і не тільки новими яскравими та позитивними подіями».

Валерія Лошманова, CEO Yellow Clutch Advertising:

«З компанією Volia ми почали співпрацю ще минулого року, а зараз підписали довгостроковий контракт. Революція у швидкості та засобах доставлення і поширення медіа – мабуть, найцікавіше, що відбувається в індустрії прямо зараз. Ми дуже глибоко занурені в ці процеси і можемо годинами говорити про OTT, SVOD або TVOD. Контент Volia одночасно можна переглядати на трьох різних пристроях. Наприклад, на лептопі, смартфоні або ТВ. Ми хочемо, щоб так само миттєво та максимально якісно в медіаполі була присутня і компанія Volia. Разом з партнером ми дивимося на світ позитивно».

609
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно