«Європейські можливості для українського кіно»: серія вебінарів «Креативної Європи»

Цієї осені Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні в партнерстві з Ukrainian Film School та Держкіно України організовує серію вебінарів «Європейські можливості для українського кіно». Головна мета співпраці – ознайомити представників кіноіндустрії з різними можливостями для аудіовізуальних проєктів та підтримати вихід українського кіно на європейський рівень.

Вебінари будуть присвячені міжнародній копродукції та дистрибуції українського кіно, проведенню пітчингів та участі в європейських сценарних кінолабораторіях. Також спікери обговорять можливості підтримки аудіовізуальних творів міжнародними програмами та фондами, такими як «Креативна Європа», Європейський фонд підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних і аудіовізуальних творів (Eurimages).

Учасники зможуть поставити свої запитання та поспілкуватися з прогресивними представниками галузі. Серед спікерів будуть представники кіноіндустрії: Ігор Сторчак – директор FILM.UA Distribution («Нюхач», «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Ціна правди», «Захар Беркут»), Єгор Олесов – генеральный продюсер Kinorob («Ціна правди», «Захар Беркут») та СЕО анімаційної студії Animagrad (FILM.UA Group), Ольга Матат – продюсерка Evos Film («Як там Катя?»), Олександра Костіна – продюсерка Bosonfilm («Вакуум»); а також представники від України у фонді Eurimages: Володимир Яценко та Сергій Зленко.

Кому буде корисно?

Продюсерам, режисерам, сценаристам та іншим представникам української кіноіндустрії, які вже мають міжнародні проєкти або тільки планують виходити на європейський ринок.

Участь у вебінарах безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Всі відібрані учасники отримають підтвердження про участь напередодні заходу.

Розклад вебінарів

20.10.2020 «Європейські сценарні кінолабораторії та незалежні міжнародні кінофонди»

27.10.2020 «Пітчинги та копродукційні форуми. Все, що потрібно знати»

03.11.2020 «Як працює копродукція у кіно та де шукати партнерів?»

  • Спікер: Єгор Олесов, генеральний продюсер Kinorob та СЕО студії Animagrad (FILM.UA Group)
  • Реєстрація до 01.11: https://forms.gle/yd11h1KKtkMatw3d8

10.11.2020 «Дистрибуція фільму на європейські ринки»

24.11.2020 «Як отримати фінансування від Eurimages?»

674
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно