З Be—it Health & Social Impact — у One Health

Ми у комунікаційній агенції Be—it Health & Social Impact, частині групи компаній One Philosophy, стаємо консалтинговою компанією One Health. Тепер ми цілісно займаємося темами здоров’я від управління системою охорони здоров’я та навчання медичних лідерів до стратегічних комунікацій та втілення інтегрованих кампаній зі зміни поведінки людини.

Від моменту заснування наша команда реалізувала десятки кампаній для профілактики та управління захворюваннями, а також для зменшення соціальних проблем в Україні. Навчала управлінців у сфері охорони здоров’я разом з Львівською бізнес-школою УКУ, проводила конференції та воркшопи для лікарів. Розробляла та втілювала бізнес та комунікаційні стратегії для медичних закладів та організацій. Запускала з нуля організації, проводила благодійні забіги та пікніки, займалася адвокаційними кампаніями. 

На початку 2021 року ми додали до експертизи напрям управління якістю медичної допомоги. І це стало важливим кроком для створення One Health – компанії, яка цілісно плекає здоров’я у суспільстві з допомогою спільнодії.

Наталя Попович, засновниця One Philosophy Group of Companies: «Пропонуючи клієнтам One Philosophy стратегії життєстійкості, ми дивимось на здоров’я як на невід’ємну частину життєстійкості будь-якого суспільства до викликів майбутнього. Адже здоров’я людини залежить від здоров’я суспільства і навпаки. Через цілісний підхід до поняття здоров’я і врахування впливу соціальних факторів на якість життя людей у роботі компаній, ми поступово впливаємо на різні елементи системи охорони здоров’я. Маю надію, у співпраці з нашими партнерами серед бізнесу, стратегічно мислячих людей на боці держави та громадянського суспільства ми зможемо досягнути кращих результатів для здоров’я і захисту гідності та якості життя людей в Україні».
Наталя Ольберт-Сінько, керівна партнерка консалтингової агенції One Health: «Боротьба з СOVID-19, ситуаційний аналіз для розробки медичної стратегії для міста Львова, закупівля лікарських засобів через міжнародні організації, «Стоп Поліо», #цукорпідконтролем, «Впізнай інсульт», «Говори проти насильства», DobroRun, «Супергерої FAST», «Легені, які говорять», «ДоброЛідери для здоров’я», «365 днів турботи», «Психічне здоров’я. Розкодування»,– це тільки деякі з тем, якими ми опікувалися в команді, щоб змінювати світ навколо нас на краще. Із запуском One Health ми тільки хочемо підтвердити, що у нас всіх одне здоров’я, і щоденна робота з усіма аспектами здоров’я від лікаря і лікарні до громади та кожної людини зможе створити позитивні зміни в нашій країні. І ми дуже радіємо, що можемо долучитися до цих змін з пристрастю, любов’ю до людей і нашою різноманітною експертизою».
Тетяна Думенко, к. м. н., керівниця практики управління якістю медичної допомоги, One Health: «Медична допомога якісна — коли ефективна, безпечна та орієнтована на пацієнта. Це стосується будь-якого аспекту здоров’я – фізичного та психічного і суспільного. Ми стали One Health, аби разом покращувати якість життя людей через якість медичної допомоги та комунікації у сфері охорони здоров’я. Нова назва відображає наше усвідомлення системності охорони здоров’я, наше розуміння та бажання формувати культуру якості медичної допомоги в усіх, хто плекає здоров’я від профілактики до лікування».

Ми оновили свій візуальний стиль у соцмережах та створили новий сайт – onehealth.com.ua. 

480
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд